pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Перший бізнес-семінар від SvitStyle “Маркетинг для жінок в Інтернеті або, що потрібно, щоб клієнт з онлайну сказав “так”?” уже в

3 липня 2013 року, агрегатор жіночого одягу, взуття та аксесуарів SvitStyle.com.ua провів свій перший безкоштовний бізнес- семінар на тему: “Маркетинг для жінок в Інтернеті або, що потрібно, щоб клієнт з онлайну сказав “так”?”

Захід відбувся у Львові, в конференц-залі готелю “Опера”. Серед запрошених гостей, були підприємці, власники і менеджери роздрібних та мережевих фізичних магазинів жіночого одягу, дизайнери, фахівці з маркетингу та представники “Клубу ділових людей”.

Сам семінар був орієнтований, в першу чергу, на потреби малого та середнього бізнесу. Обговорювались сучасні способи просування та побудови бренду для офлайнового бізнесу в Інтернеті з допомогою агрегатору товарів, як нового інструменту збільшення продажів. Адже найближчим часом очікується запуск нового функціоналу на SvitStyle. Зовсім скоро, на сайті можна буде знайти не лише товари Інтернет-магазинів, а й фізичних. А це, дасть жінкам чудову можливість зекономити час на шопінг та обрати потрібний товар в одному з магазинів будь якого міста України прямо на сайті агрегатору.

Доповідачами семінару виступили: Тарас Родцевич - власник IT компанії Intelex та співзасновник агрегатору SvitStyle.com.ua, Юлія Клінна - менеджер по роботі з клієнтами SvitStyle та Вільчинська Галина - Інтернет - маркетолог.

Учасники ділилися своїм досвідом ведення бізнесу, проблемами, які трапляються при цьому та отримали професійні консультації по роботі з агрегатором SvitStyle, як інструментом збільшення продажів та залучення саме жіночої клієнтської аудиторії.

Але на цьому команда SvitStyle не зупиняється. Наступним кроком буде організація схожих заходів по всіх містах України, де всі бажаючі зможуть прийти, отримати корисну для себе інформацію та поспілкуватись у невимушеній атмосфері з фахівцями Інтернет- комерції та колегами, які переслідують одну ціль - збільшення прибутку.

Фотографії заходу можна переглянути на сторінках соцмереж:

http://vk.com/album-34930989_176785014
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.677372088955040.1073741866.593...
https://plus.google.com/u/0/108244421221307644114/posts/1Ev1zsvkHx6

Презентації заходу доступні за посиланнями:

Куди рухається eCommerce і, як власнику фізичного магазину цим скористатись?
http://www.slideshare.net/SvitStyle/svitstyle-23903217

Про тенденції української E-commerce і про те, як побудувати бренд з допомогою Інтернету.
http://www.slideshare.net/SvitStyle/svitstyle-galia

Інтернет - агрегатор товарів, як новий інструмент збільшення продажів для магазинів жіночого одягу, взуття та аксесуарів. http://www.slideshare.net/SvitStyle/svitstyle-shop-presentation-18408284

Про SvitStyle.com.ua

SvitStyle.com.ua - це агрегатор, на сторінках якого розміщено більше 160 найвідоміших магазинів виключно жіночого одягу, взуття та аксесуарів в Україні.
Мета агрегатору SvitStyle - спростити пошук жіночих товарів, магазинів та брендів онлайн.

Контактні дані:

Веб сайт: http://www.svitstyle.com.ua
Контактна особа: Вільчинська Галина
e-mail: [email protected]
Тел.: (067) 39-47-383

Похожие пресс-релизы