Компанія «Укрпластик» успішно підтвердила відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO

2 липня 2013 року компанія «Укрпластик» в черговий раз успішно підтвердила відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 14001:2004 (оточуюче середовище), ISO 22000:2005 (безпека продукції ) та ISO 9001:2008 (якість).
Аудитори незалежного міжнародного сертифікаційного органу «ТЮФ НОРД Україна» провели аналіз діяльності ПАТ «Укрпластик», і дійшли висновку, що виробництво продовжує відповідати вимогам міжнародних стандартів.
Інтегрована система менеджменту впроваджена на ПАТ «Укрпластик» з 2001 року, і згідно умовам сертифікації виробництво щороку підтверджує відповідність своєї діяльності вимогам міжнародних стандартів.
Серія стандартів ISO 22000:2005 «Систем менеджменту в області безпеки харчової продукції — Вимоги для будь-яких організацій у ланцюзі постачань» - це перший міжнародний стандарт, на підставі якого можна впровадити і сертифікувати систему менеджменту безпеки харчової продукції. У ньому розглянуті питання інформування, управління системою і контроль ризиків.
Суть стандарту ISO 9001:2008 полягає в оцінці ряду критеріїв системи управління і контролю на конкретному підприємстві з метою визначення відповідності кінцевої продукції запитам споживачів і партнерів. Даний стандарт вважається базовим свідоцтвом високої якості менеджменту.
Міжнародний стандарт ISO 14001:2004 — це стандарт, в якому визначений процес контролю і поліпшення екологічних показників діяльності організації. Так само як і інші стандарти, ISO 14001 є добровільним.

«Як компанія міжнародного рівня, ПАТ «Укрпластик» завжди орієнтується на найвищі принципи та стандарти, прийняті на світовому ринку, - зазначила Голова Правління компанії Ірина Мірошник, заслужений промисловець України. - Отримання сертифікатів відповідності ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 та ISO 14001:2004 ще раз підтверджує, що ми виробляємо продукцію бездоганної якості. Крім того, підтвердження авторитетної сертифікуючої організації правильності та ефективності наших дій по запобіганню шкоди оточуючому середовищу вселяє в нас додаткову впевненість в успішному розширенні потужностей і збільшенні об'ємів виробництва гнучких пакувальних матеріалів та упаковки при дотриманні всіх норм промислової та екологічної безпеки.»

Довідка: ПАТ "Укрпластик" — найбільший у Східній Європі виробник гнучких пакувальних матеріалів для харчової, тютюнової, косметичної, фармацевтичної та ін.галузей. Входить в топ-20 світових компаній даного профілю. Компанія заснована в 1927 році. ПАТ «Укрпластик» поставляє гнучкі пакувальні матеріали та упаковку компаніям Росії, України, інших країн СНД, Центральної та Східної Європи, Північної та Південної Африки.