pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За 7 місяців у Києві видано понад 5 тисяч ліцензій на роздрібну торгівлю алкоголем та цигарками

За цей період для законного ведення бізнесу з продажу алкогольних напоїв столичні суб’єкти господарювання оформили 2759 відповідних ліцензій, ще 2403 ліцензії оформлено на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Водночас, порушників законодавства щодо обігу підакцизних товарів, позбавлено 627 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, а, за несвоєчасну сплату чергового платежу за ліцензію, призупинено дію ще 502 ліцензій.

Слід зазначити, що торгівля підакцизною групою товарів – це значний сектор економіки та вагомі надходження до бюджету коштів від акцизного податку.

За січень-серпень 2013 року у Києві до держбюджету надійшло 283 мільйони гривень акцизного податку, з яких близько 170 мільйонів гривень – з вироблених в Україні підакцизних товарів, майже 30 мільйонів гривень – з ввезених на територію держави підакцизних товарів, понад 77 мільйонів гривень – це збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, а також надходження від спеціального фонду підакцизних товарів. Лише у серпні цього року, до бюджету вже надійшло понад 30 мільйонів гривень акцизного податку.

Загалом, на початок серпня у місті Києві зареєстровано 3295 суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю вказаними товарами.

Похожие пресс-релизы