pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сумлінно сплачуєш податки – отримай бонус

Фахівці ДПІ Голосіївського району підсумували автоматичне відшкодування податку на додану вартість.

З початку року загальна сума ПДВ, яка була відшкодована платникам Голосіївського району становить більше 76 млн. гривень. Відшкодування податку на додану вартість у автоматичному режимі складає майже 12 млн. гривень. Загалом, критеріям для автоматичного відшкодування ПДВ відповідали 8 підприємств району.

Це саме ті підприємства, котрі відповідають вимогам, які передбачені статтею 200 Податкового кодексу України. А саме: відсутність податкового боргу, відсутність процедури банкрутства у судовому порядку, середній рівень заробітної плати на підприємстві повинен у два з половиною рази перевищувати мінімальний встановлений законодавством рівень, чисельність працюючих має перевищувати 20 найманих осіб, а підприємство повинно знаходитись за місцем реєстрації.

Автоматична система відшкодування ПДВ є позитивною тенденцією, оскільки дозволяє Міністерству доходів і зборів здійснювати в оперативному режимі своєчасне відшкодування ПДВ сумлінним платникам, а також стимулює представників бізнесу до соціально відповідальної поведінки, яка дозволяє отримати економічний ефект без зайвих труднощів.

Нагадаємо, що процедура автоматичного відшкодування ПДВ та критерії відбору компаній для його отримання регламентуються статтею 200 Податкового кодексу України.

Похожие пресс-релизы