pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Пасивні іванофранківці … або чому мешканців не цікавить обговорення руху та паркування їх транспорту у житлових зонах міста

Невже мешканцям Івано-Франківська байдуже, які рішення прийматиме міська рада?, - подумала журналіст БРІЗу, прийшовши сьогодні на чергові відкриті громадські обговорення проекту регуляторного акту: рішення міської ради «Про рух та паркування приватного транспорту у житлових зонах м. Івано-Франківська».

Відразу зазначимо, що окрім розробника проекту та представників виконавчого комітету міської ради, що є відповідальними за проведення таких слухань, присутніми на них були лише журналісти кількох місцевих видань та 1 мешканець вулиці Франка із «наболівшими своїми проблемами». Але ж в Івано-Франківську більше 200 тисяч мешканців і в багатьох із них є власні автомобілі і паркують вони їх у себе під вікнами. Тож невже всі проігнорували обговорення проблеми паркування в місті чи … просто не знали про проведення таких слухань, не знали, що можуть висловити свої пропозиції, чи незгоду, чи підтримати рішення.

Влада запевняє, що з свого боку проінформувала мешканців про проведення слухань – дано оголошення на офіційному сайті, а також в деяких місцевих ЗМІ.

Отож залишається дискотувати, чи то іванофранківці настільки пасивні, чи «погано їх просять» підтримати той чи інший регуляторний акт.
Але, мабуть, якби на дверях під’їзду висіло повідомлення наступного змісту «через деякий час мешканці платитимуть ____ гривень за паркування у цьому дворі своїх автомобілів. Якщо ви не згідні – приходьте на громадські обговорення 2 вересня», то мабуть якась частина тих мешканців таки б зацікавилась.

Похожие пресс-релизы