pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Івано-Франківську презентували перший в Україні сайт «Екомісто» - для забезпечення чистоти міста та збереження екології

У приміщенні Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради сьогодні відбулася прес-конференція, присвячена запуску Інтернет платформи «Екомісто» та стану навколишнього середовища міста Івано-Франківська.

Йшлося про те, що проблеми навколишнього середовища є надзвичайно актуальними та потребують не тільки постійного обговорення, а й пошуків шляхів їх вирішення, мінімізації впливу. А використання он-лайн ресурсів сприяє покращенню стану екології, тому доцільно використовувати Інтернет механізми для подолання деяких питань.

За словами начальника управління економічного та інтеграційного розвитку МВК Богдана Білика, проект «Екомісто» (www.ecomisto.if.ua) передбачає створення та розвиток інноваційного он-лайн ресурсу у місті Івано-Франківську, що стане комунікаційним майданчиком та надасть можливість мешканцям отримувати інформацію про розташування контейнерних майданчиків біля їхніх помешкань, місця утилізації різних видів відходів, пункти прийому вторинної сировини, вартість послуг з вивезення сміття і т.і.; розміщувати інформацію про проблеми та порушення, стихійні звалища, та направляти заяви та скарги до відповідних владних структур; замовити вивезення сміття в районах міста, де не встановлені контейнерні майданчики або, у разі необхідності, взяти участь у громадських акціях з прибирання міста або організувати такі акції. Водночас місцеві органи влади та комунальні служби зможуть оперативно реагувати на звернення громадян та організувати просвітницьку кампанію з відповідального поводження з відходами. У виграші також залишаються й компанії із вивезення, переробки та утилізації відходів, бо отримуватимуть інформацію про замовлення послуг та матимуть рекламний майданчик із чітко таргетованою аудиторією, - впевнений чиновник.

Суть проекту полягає у тому, щоб мешканці, побачивши відповідну проблему, могли легко та зручно повідомити про неї органам місцевого самоврядування, дочекатися її вирішення та тим самим допомогти місту стати чистим.

Найактивніші користувачі сайту зможуть отримати заохочувальні призи, а саме календарі, магнітики та наклейки!

Довідково: Проект реалізовується в рамках проекту ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації.

Джерело http://briz.if.ua

Похожие пресс-релизы