pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Softengi перемагає на I Міжнародному конкурсі від видавництва "КБС-Издат"

9 жовтня 2013 року в конференц-залі готелю «Royal Congress Hotel» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців I Міжнародного конкурсу «Професійна премія в сфері банківських технологій, обладнання та послуг – 2013» за версією журналу «Банкиръ». Конкурс проводився серед компаній – розробників ІТ-систем і постачальників обладнання для банків і фінансово-кредитних установ.
За підсумками конкурсу, переможцем у номінації «Компанія-лідер з розробки та впровадження автоматизованих процесів кредитування» стала компанія «Softengi», яка входить до міжнародного ІТ-консорціуму Intecracy Group і активно впроваджує рішення для бізнесу в банках і фінансових корпораціях.
«Перемога в цьому конкурсі відображає наші досягнення і компетентність у галузі впровадження інформаційних технологій для банків, а також фінансових та інвестиційних корпорацій. На даний момент наші проекти в цій сфері дійшли до того рівня, коли ми сміливо можемо ділитися досвідом успішної реалізації великих проектів у банках і претендувати на перемоги в подібних конкурсах» – зазначив Ігор Рябець, директор проектів компанії «Softengi».
Нагородження переможців конкурсу пройшло в рамках I Міжнародної конференції «Ключові тренди банківського рітейлу та готівково-грошового обігу» 9 жовтня 2013 року, в якій взяли участь голови правління найбільших банків СНД, заступники голів правління з роздрібного бізнесу, керівники департаментів та підрозділів банків, а також керівники профільних компаній.
Організатором заходу виступило видавництво «КБС-Іздат» , яке видає журнал «Банкиръ».

Джерело: http://www.softengi.ua/press-center/?id=Softengi-won-the-First-Internati...

Похожие пресс-релизы