pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

WOG відправить 198 українців до Туречинни

Компанія WOG потурбувалась про своїх клієнтів, які через завантаження на роботі не встигли побувати у відпустці влітку, й подарувала 99 путівок на двох на тижневий відпочинок у Туреччині восени.
З 1 вересня до 15 жовтня на усіх АЗК WOG проходила акція "Полетіли з WOG!". За її умовами всі клієнти мали можливість отримати у подарунок туристичні путівки до Туреччини. Для участі в акції необхідно було заправитись на АЗК мережі мінімум 20 л пального будь-якої марки, розрахуватися готівкою або платіжною банківською карткою та витягнути скретч-карту зі спеціальної скриньки.
Всього під захисним покриттям скретч-карток знаходилось 100 путівок на двох у 5-зірковий готель на 7 днів, але одна з них не знайшли свого власника. Тож 198 українців з усіх регіонів країни отримали можливість відвідати теплі краї. Партнером WOG у цій акції став туристичний оператор Tez Tour.
«На WOG заправляюсь понад 6 років чи не щодня – працюю водієм-охоронцем, то мушу багато їздити. Регулярно беру участь у розіграшах від АЗК, частенько вигравав то каву, то воду то ще щось в цьому дусі. Для виграшу квартири не вистачило лише кухні. А тут заправляюсь, беру першу ліпшу скретч-карту, стираю захисне покриття, а там не вода, а море! І ось 3 листопада лечу з друзями в Туреччину. Виграв путівку на двох – то поділився з одним другом, решта купили такі ж путівки. Закордоном буду вперше – проблема не стільки в грошах, як у відсутності часу була. Чекаю на відпочинок з нетерпінням», - поділився своїми враженнями переможець акції одесит Роман Чабанюк.
«Ми дбаємо про те, аби наші клієнти отримували не лише якісне пальне та висококласний сервіс, ми прагнемо радувати кожного клієнта особисто. Тому було прийнято рішення подарувати 100 путівок до моря. Враховуючи похолодання, це стало в нагоді як ніколи. Крім того, ми розуміємо, що дуже багато українців через фінансові проблеми чи брак часу не змогли відпочити влітку. А здоровий відпочинок є запорукою позитивних емоцій», - зазначив генеральний директор WOG Сергій Корецький.
Довідка про компанію:
ТОВ «Золотий екватор» (м. Луцьк) входить до групи «Континіум». Компанія управляє мережею автозаправних станцій під брендом WOG, що нараховує більше 470 об'єктів у всіх областях України. Мережа автозаправних комплексів WOG ™ - це одна з найбільших мереж АЗС на українському ринку нафтопродуктів. Бензин Mustang виготовляється з базового нафтопродукту імпортного виробництва, що відповідає стандарту евро5. Поставки здійснюються з нафтопереробних заводів Румунії, Греції, Литви, Польщі та Білорусії. Мережа АЗС WOG надає можливість скористатися додатковими сервісами та послугами: автоаксесуари, автохімія, ресторан, безкоштовний WI-FI і товари в дорогу. За результатами конкурсу «Вибір року» WOG ™ визнана кращою серед мереж АЗС в 2010, 2011, 2012 роках.

Контактна інформація:
Заряна Лисиця
Client service director HPPR
Тел.: 044 205 9909
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы