pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діти з шахтарського містечка відвідали шахту з видобутку Кока-Коли

Фонд Братів Кличків та Фундація Кока-Кола запросили до Києва переможців осіннього етапу проекту «Клич друзів – граймо разом!». Конкурс проводився серед 15 шкіл, на подвір’ях яких цієї весни у рамках проекту було встановлено спортивні майданчики.
Учні Ровеньківської загальноосвітньої школи № 9 (Луганська область) побували на екскурсії по НСК «Олімпійський», розважились в аквапарку, відвідали київський завод «Кока-Кола Беверіджиз Україна» та отримали подарунки від Фонду Братів Кличків та офіційного фан-клубу братів Кличків. Окремою частиною програми була оглядова екскурсія столицею України.
Серед десятьох дітей, які стали переможцями спартакіади у своїй школі, семеро хлопців-футболістів та три дівчинки-баскетболістки. Юні спортсмени розповідають, що використовують новий майданчик для загальних вправ – підтягуються, віджимаються, грають у настільний теніс. Разом з дітьми до Києва приїхав їх вчитель фізкультури, який і був ініціатором подачі школою заявки, як результат, її було обрано серед майже 700 претендентів на встановлення майданчика.
Нагадаємо, з нагоди початку нового навчального року, Фонд Братів Кличків запропонував цьогорічним учасникам проекту «Клич друзів – граймо разом» взяти участь у конкурсі спортивних змагань на майданчиках, які було встановлено Фондом разом з Фундацією Кока-Кола у рамках проекту. Цього року було встановлено 15 майданчиків на подвір’ях шкіл, всього за 9 років існування проекту інстальовано 126 майданчиків.
У вересні кожна школа-учасниця провела на спортивному майданчику спартакіаду серед учнів 5-11 класів, обрала 10 переможців та надіслала організаторам фото і відео зі змагань.
За результатами анонімного голосування у соціальних мережах, було обрано школу-переможницю. Всього у голосуванні взяли участь 12 355 людей, а перемогу виборола Ровеньківська загальноосвітня школа № 9, за яку проголосувало 2 545 чоловік! Як було зазначено вище, ця школа-переможниця отримала путівку для 10 своїх чемпіонів (та одного супроводжуючого) до Києва, де учні незабутньо провели час з командою Фонду Братів Кличків та Кока-Кола.
Крім того, всі школи-учасниці отримали заохочувальні подарунки: футболки для спортивної команди і по 5 футбольних, волейбольних та баскетбольних м’ячів.
Всі учасники проектів Фонду та Фундації Кока-Кола вже є частиною великої спільноти, яка сповідує цінності здорового способу життя та досягнення успіху через спорт та освіту. Тому організатори впевнені, що спортивні подарунки та допомога школам стануть важливою складовою майбутніх перемог та звершень їхніх учнів.

Додаткова інформація:
Історія проекту
Проект «Клич друзів - граймо разом!», розпочатий 2005 року, має на меті сприяння відродженню фізичної культури серед підлітків та популяризувати активний спосіб життя. 2005 року Фонд братів Кличків відкрив у Києві перші десять дитячих спортивних майданчиків, а через рік до нього приєднався потужний партнер – компанія «Кока-Кола Україна», тож проект став загальнонаціональним, охопивши Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу та Львів. З 2007 року місце розташування майданчиків визначалося шляхом проведення конкурсу, в якому взяло участь понад 700 ініціативних груп як з великих міст, так і з малих містечок та сіл.
З 2009 року підтримку проекту надає Фундація Кока-Кола – фонд, за допомогою якого Компанія Кока-Кола реалізовує свої благодійні проекти по всьому світу. На сьогодні у рамках проекту по всій Україні збудовано та відкрито 126 спортмайданчиків.

Фонд братів Кличків – всеукраїнська благодійна організація, заснована Віталієм і Володимиром Кличками у серпні 2003 р. з метою створення належних умов для гармонійного розвитку підростаючого покоління України. Фонд, що відзначає цього року свій ювілей, за 10 років реалізував низку соціальних проектів, що були спрямовані на популяризацію здорового способу життя, сприяння розвитку спорту, підтримку талановитої молоді та проведення просвітницьких кампаній. Фонд працює з дітьми шкільного віку, студентами і молоддю, яка прагне досягти успіху в житті.

Фундація Кока-Кола – благодійна організація, що заснована 1984 року у США, за допомогою якої Компанія Кока-Кола реалізує свої благодійні проекти у всьому світі. Фундація підтримує ініціативи та програми місцевих громад, які відповідають нагальним суспільним потребам і пріоритетам в таких напрямах: популяризація здорового способу життя, збереження водних ресурсів, переробка вторинної сировини, підтримка освітніх програм. Загалом Фундація Кока-Кола за роки своєї роботи надала понад 300 млн. доларів США на благодійні проекти.

Похожие пресс-релизы