pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» запроваджує експрес-кредитування для малого та середнього бізнесу

З листопада 2013 року «Кредобанк» запроваджує нову пропозицію «Експрес-кредит» для підприємств малого та середнього бізнесу, яка дозволяє приватним підприємствам швидко отримати кредит на поточні господарські потреби без майнового забезпечення на суму до 1 млн. гривень.
Експрес-кредити надаються на строк до 12 місяців підприємствам малого та середнього бізнесу, які зареєстровані як суб’єкти господарювання не менш як за 24 місяці до дати звернення до банку та не мають сезонного характеру ведення бізнесу. Відсоткова ставка за кредитом складає від 18% річних, одноразова комісія за видачу – 2,5% від суми. Кредитні кошти перераховуються на поточний рахунок підприємства Погашення виданого кредиту здійснюється за ануїтетною схемою, тобто рівними частинами відповідно до узгодженого графіку. Допускається дострокове погашення кредиту.
«Нова програма експрес-кредитування створює можливість швидко та з мінімальним пакетом документів отримати кредит на будь-які поточні потреби, – розповідає директор департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Ірина Груй. – Сподіваємось, що наша пропозиція допоможе підприємствам малого і середнього бізнесу отримати необхідні ресурси для власного розвитку»

Похожие пресс-релизы