pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Європейський баскетбольний тиждень 2013 Спеціальної Олімпіади Європи/Євразії в Україні (26 листопада- 4 грудня 2013 року )

Спеціальна Олімпіада України з гордістю повідомляє про проведення в половині областей країни десятого ювілейного Європейського Баскетбольного Тижня (ЄБТ) в Україні разом з Національною федерацією баскетболу України та Суперлігою-Асоціаціацією Баскетбольних Клубів України.
Під гаслом “Баскетбол для кожного” в фокусі ЄБТ 2013 - популяризація жіночого баскетболу, долання бар’єрів для суспільного визнання, залучення до занять баскетболом якомога більшої кількості людей з розумовими вадами з метою їхнього оздоровлення, встановлення дружніх стосунків та залучення до здорового способу життя.
Спеціальна Олімпіада України для людей з відхиленнями у розумовому розвитку в рамках ЄБТ проводитиме в 13 регіонах України за участю близько1200 спортсменів (400 баскетболісток СО) численні локальні турніри, 5 Регіональних турнірів, Національний турнір в м. Кіровоград 28-29 листопада 2013 р. з програмою СО «Здорові спортсмени», семінар для баскетбольних координаторів, виставки художніх робіт на баскетбольну тематику, тощо.
“ФІБА ЄВРОПА продовжує підтримку ЄБТ Спеціальної Олімпіади тому, що спорт відіграє велике значення в суспільстві як позитивний фактор залучення, обєднання та перетворення на краще життя людей з розумовими вадами, формує повагу до них. Тож зробімо ЄБТ 2013 найбільшим включенням спортсменів Спеціальної Олімпіади в єдину баскетбольну родину”, сказав Каміл Новак, Генеральний секретвр ФІБА Європа.
“Ми надіємося, що проведений тиждень, присвячений баскетболу, підвищить зацікавленість суспільства до проблем людей з відхиленнями у розумовому розвитку, які займаються баскетболом, та їх підтримку з боку професіональних спортсменів, бізнесових структур, місцевих адміністрацій і засобів масової інформації”-Андрій Підварко, В.о. Національного директора СО України

Міжнародна благодійна Організація Спеціальна Олімпіада заснована в 1968 році Юніс Кеннеді Шрайвер в США. Це найбільша в світі програма тренувань і змагань для людей з розумовими вадами. 4 000 000 спортсменів CO в 170 країнах світу тренуються і змагаються в 28 олімпійських літніх і зимових видах спорту в місцевих, національних та міжнародних змаганнях. Через заняття фізичною культурою і спортом Спеціальна Олімпіада бореться зі стереотипними уявленнями суспільства про можливості осіб з розумовими вадами, стоїть на сторожі їх здоров’я та сприяє інтеграції неповноправних людей в життя суспільства. Цей рух у всьому світі підтримується видатними людьми, державними діячами. Велика робота проводиться по підтримці і залученню до цієї діяльності членів сімей.

ЄБТ в Україні відбудеться за підтримки:

Фундація Кока-Кола (Coca-Cola Foundation) – благодійна організація, заснована 1984 року у США, за допомогою якої Компанія Кока-Кола реалізує свої благодійні проекти у всьому світі. Фундація підтримує ініціативи та програми місцевих громад, які відповідають нагальним суспільним потребам і пріоритетам в таких напрямах: популяризація здорового способу життя, збереження водних ресурсів, переробка вторинної сировини, підтримка освітніх програм. За період з 2002 до 2010 року Фундація надала 273 мільйонів доларів США на суспільні потреби. За цей же період благодійні внески від Фундації та Компанії Кока-Кола разом становлять понад 690 мільйонів доларів США.

КОНТАКТНА ОСОБА:
Андрій Анатолійович Підварко
В.о. національного директора
Спеціальної Олімпіади України
телефон /факс: +380.44.2345036
моб.067 6071893, 066 6828805,093 9544321
www.specialolympics.org.ua
[email protected]

Похожие пресс-релизы