pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Coca-Cola однією з перших розпочинає підготовку до Нового року. Зустрічай свято!

Coca-Cola завжди готується до зимових свят завчасно, і вантажівки з новорічною продукцією вже на шляху до магазинів та торгівельних мереж.
Отже, з 11 листопада 2013 року, усі бажаючі можуть розпочати накопичувати бали з акційних кришечок Coca-Cola, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite та заряджатись новорічним настроєм, а з 1-го грудня отримувати новорічні подарунки. Подарунковий фонд цього року вражаючий і складає 400 000 призів. Усі прихильники сюрпризів від Coca-Cola зможуть зібрати колекцію симпатичних ведмедиків, що захоплюються зимовими видами спорту, або фірмові склянки з трьома новорічними дизайнами. Детальніші умови акції розміщено на офіційній сторінці бренду - www.coca-cola.ua
Усі бажаючі можуть приєднуватись до групи Coca-Cola Вконтакте «Полярні ведмедики», ділитись там своїми враженнями, новорічними побажаннями, знаходити нових друзів, а відтак зустрічати свято разом.
Про свій новорічний настрій Coca-Cola вже почала розповідати через ролик на телебаченні, зовнішні рекламні носії і, безумовно, через торгівельні мережі.
Санта Клаус весело посміхається до всіх та закликає зустрічати свято з найдорожчими та з Coca-Cola!
Додаткова інформація:
Компанія Coca-Cola – найбільший у світі виробник напоїв, дарує споживачам свіжість більш ніж 500 газованих та негазованих напоїв. Окрім Coca-Сola, найдорожчого бренду у світі, до портфоліо Компанії входять бренди загальною вартістю 15 мільярдів доларів, такі як Diet Coke®, Fanta®, Sprite®, Coca-Cola Zero®, Vitaminwater®, Powerade®, Minute Maid®, Simply® and Georgia® та Del Valle®. Глобально, наша компанія - постачальник №1 газованих напоїв, кави, соків та соковмісних напоїв. Ми маємо найбільшу систему дистрибуції по всьому світу, споживачі більш ніж у 200 країнах світу насолоджуються нашими напоями, споживаючи 1.8 мільярда порцій на день. Беручи на себе зобов’язання щодо стійкого розвитку суспільства, наша Компанія спрямовує свою діяльність на ініціативи щодо зменшення наслідків діяльності людства, підтримує активний, здоровий спосіб життя, створює безпечне середовище для наших колег та партнерів, сприяє підвищенню економічного розвитку суспільств на ринках, де здійснює діяльність Компанія. Спільно з нашими партнерами по розливу, ми знаходимось в 10 найкращих у світі приватних роботодавців, до системи якого залучено більше 700000 чоловік. Для отримання додаткової інформації, відвідайте www.coca-colacompany.com додайте нас у Twitter’і за посиланням twitter.com/CocaColaCo або відвідайте наш блог на www.coca-colablog.com

Похожие пресс-релизы