pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Банк “Хрещатик”: у 2013 р. обіг коштів за платіжними картками зріс на 23,5%

Обіг коштів за платіжними картками, емітованими банком «Хрещатик», зріс у 2013 р. порівняно з 2012 р. на 23,5% при збільшенні кількості операцій на 11%. Зростання показників карткового бізнесу відбулося насамперед за рахунок збільшення в 2,2 раза емісії карток протягом минулого року, а також за рахунок зростання кількості трансакцій у торговельно-сервісній мережі на 65%, в тому числі в інтернет-середовищі — на 54,5%, що забезпечило висхідну динаміку обігу коштів по таких операціях на 43,7% та 60,5% відповідно. При цьому частка операцій із зняття готівки у загальній структурі проведених трансакцій скоротилася у 2013 р. порівняно з попереднім роком на 8,5 п.п.
Як зазначила Ірина Лемешко, заступник начальника управління організації карткових програм банку, така динаміка використання платіжних карток засвідчує наявні на ринку тенденції. “Банк «Хрещатик», — продовжує банкір, — завжди опікувався розробкою та впровадженням нових карткових продуктів і пакетних рішень, що відповідають сучасним потребам клієнтів. Тому такі результати цілком очікувані для нас. Зростання попиту населення на платіжні картки пов’язано передусім з розвитком новітніх технологій обслуговування населення, в тому числі інтернет-банкінгу, безготівкових розрахунків за допомогою торгових терміналів і терміналів самообслуговування. Сьогодні можна з впевненістю стверджувати, що картка дійсно стає для клієнтів багатофункціональним платіжним інструментом, за допомогою якого вони мають можливість значно розширити спектр застосування картки для її ефективнішого використання».

Детальніше про операції банку з платіжними картками на сайті за адресою:
http://www.xcitybank.com.ua/service/privateperson/paycards/

Похожие пресс-релизы