pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

МакДональдз вболіває за українську збірну на Олімпіаді в Сочі

У лютому в рамках партнерства МакДональдз в Україні з Національним олімпійським комітетом стартувало одразу дві кампанії на підтримку української збірної на XXII Олімпійських іграх в Сочі – конкурс в ефірі Гала радіо «Сніданок з чемпіоном» та інформаційна кампанія «Зірки вболівають».

З 10 по 21 лютого 2014 року включно в ефірі Гала радіо триватиме програма «Сніданок з чемпіоном». Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно зателефонувати в ефір «Ранкового шоу» і надати максимальну кількість відповідей на питання олімпійської тематики. Два учасника, які показали найкращий результат протягом тижня, беруть участь у двобої – у прямому ефірі ведучий ставить питання, а учасники по черзі дають відповіді. Переможець визначається за кількістю правильних відповідей та отримує можливість поснідати з олімпійцем в одному із закладів мережі МакДональдз у Києві. Двоє щасливчиків отримають шанс зустрітися за сніданком з Анною Безсоновою, дворазовою олімпійською призеркою з художньої гімнастики, або з Олексієм Торохтієм, олімпійським чемпіоном з важкої атлетики.

У лютому також стартувала інформаційна кампанія «Зірки вболівають» – серія відео та аудіо роликів, у яких відомі олімпійці та зірки шоу-бізнесу закликають вболівати за українську збірну на Олімпіаді в Сочі та побажати їм високих оцінок і результатів.

«Кампанії «Сніданок з чемпіоном» та «Зірки вболівають», спрямовані на популяризацію принципів та цінностей олімпійського руху, – це чудовий спосіб привернути увагу українців до однієї з найбільших спортивних подій. Дуже важливо, щоб наші олімпійці, які представляють Україну на Олімпіаді в Сочі, відчували нашу підтримку», – зазначив Андрій Лук'яненко, старший директор з розвитку бізнесу МакДональдз в Україні.

Похожие пресс-релизы