pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Мешканці «Пасічного» допомогли в озелененні свого масиву

Напередодні Вербної неділі на території житлового масиву «Пасічний», забудову якого веде львівська компанія «Ваш дім», було завершено висадку 300 саджанців дерев. Місцеві мешканці радо доєдналися до такої ініціативи озеленення. Відтак, на нових алеях вже зеленіють берізки, клени та липи.

У період з 9 по 12 квітня мешканці масиву «Пасічний» разом з волонтерами компанії «Ваш дім» висаджували саджанці дерев, продовжуючи системний план озеленення території.
На цьому роботи з благоустрою не завершено. Крім висадки дерев, співробітники компанії мають намір у травні облаштувати тут квіткові клумби.
Раніше, у грудні 2013 року, в рамках проекту збереження дерев, працівники «Вашого дому» під контролем ВАТ «Зеленбуд» пересадили сюди дві тридцятилітні ялини і дев’ять туй, які були під загрозою вирубки.

Тарас Цибульський, комерційний директор компанії «Ваш дім»: «Для нашої компанії важливо, щоб люди, які придбали квартири у житловому масиві «Пасічний» були задоволені комфортним проживанням. Надавши помешкання в експлуатацію, ми продовжуємо облаштовувати благоустрій масиву. Через кілька років, коли саджанці виростуть, створюватимуть приємний затишок і тінь для перехожих, нагадуватимуть мешканцям про нашу спільну ініціативу».

Довідка:
Основними напрямками діяльності компанії «Ваш дім» є проектування та будівництво житлових, офісно-представницьких, соціально-культурних комплексів та об'єктів побутового призначення. Компанія є частиною великого холдингу на чолі з «Концерном Галнафтогаз» і вона повністю приймає усі цінності «Галнафтогазу» в частині відповідальності перед суспільством, зокрема й у відповідальності за навколишнє середовище. «Ваш дім» з готовністю вносить свій вклад у те, щоб Львів був зеленим, затишним, європейським містом.

Похожие пресс-релизы