«Біллі Мілліґан Бенд» презентує новий кліп на «Пробачити мені»

15 червня о 19:00 в арт-просторі Painthouse відбудеться концерт-презентація нового кліпу на «Пробачити мені».
Композиція «Пробачити мені» стала синглом до дебютного альбому, реліз якого заплановано восени цього року. Автором ідеї та режиссером відео став лідер гурту Макс Прудеус.
Серед багатьох претендентів на головну роль обрали Олександра Майбенка, одного з провідних танцівників Києва.
«Кліп вийшов у традиціях Заходу. Разом з тим, його медитативність та мінімалізм чудово розкривають те, що я хотів донести, а саме інтимність слова «Пробач», - ділиться Максим.
Окрім відео, цього вечора в Painthouse можна буде почути композиції із першого та другого альбому, що супроводжуватимуться театралізованою виставою.
Нагадаємо, що восени цього року «Біллі Мілліґан Бенд» виступить із презентацією дебютного альбому.

З питань акредитації та продажу квитків звертатися до директора гурту Бобир Любові: [email protected], (063) 982 22 84

Інформаційна довідка
«Біллі Мілліґан Бенд» - київський арт-рок гурт з українською лірикою, заснований 11 березня 2013 року. Свою назву гурт запозичив у Біллі Мілліґана, найвідомішої людини з діагнозом «множинної особистості» в історії психіатрії. 1955 року народження, Мілліґан був 24 різними альтер-особистостями — від 3-річної дівчинки Крістін з Англії до 23-річного югославського комуніста Рейджена, що ніби перемикалися з одного на іншого, а сам Біллі був в якості транслятора. Автором текстів гурту є Макс Прудеус, музику ж створює колективний розум "Біллі Мілліґан Бенд". І, як наслідок, з'являються композиції з мінливим як настрій звучанням та текстами. Українська лірика "Біллі Мілліґан Бенд" пронизана тематикою любові та болю, свободи та рамок, буттям собою та пристосуванням. Їхня атмосфера насичена як відчуттям внутрішнього бунту й боротьби, так і спокою й затишку. 2014 року гурт випускає першу студійну платівку під назвою "У твоїй голові" (9 композицій). Синглами до неї стають"Спати з тобою" та "Пробачити мені". Наприкінці 2014 року "Біллі Мілліґан Бенд" вирушає в тур на підтримку дебютної платівки.

Лінки гурту: