pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» виступив партнером найбільшого заходу в сфері управління персоналом HR Wisdom Summit 2014

«Київстар» виступив генеральним партнером найбільшої конференції в сфері управління персоналом – HR Wisdom Summit 2014. Участь у саміті взяли більше двохсот провідних топ-менеджерів, HR-директорів, HR-фахівців, бізнес-тренерів та рекрутерів.
HR Wisdom Summit – це зустріч провідних HR-практиків, які діляться досвідом успішно реалізованих проектів, а також обговорюють спільне бачення подальшого розвитку HR-галузі. Спікери з України, США та країн ЄС у форматі 20-хвилинних панельних дискусій, доповідей та воркшопів говорили про те, як в сьогоднішніх умовах компаніям вдається зберігати і залучати таланти.
Відкриваючи саміт, Олена Кропив'янська, директор з персоналу та розвитку телеком-оператора «Київстар», розкрила ключові виклики, які несе компаніям сучасний світ, і підкреслила, що складні часи – не привід зупинятися в розвитку. Криза – час для вироблення нових компетенцій і навичок, а не спроб пересидіти ситуацію. «Саме зараз компанії мають шанс посилити професійні якості, які будуть затребувані на ринку вже зовсім скоро. Мова йде про здатність адаптуватися до змін, умінні вірно і швидко реагувати », – підкреслила Олена Кропив'янська.
Ще одним сучасним викликом, за словами Олени Кропив'янська, є персоналізація в роботі з співробітниками. «Ми вже живемо в ситуації практично рівної представленості, коли покоління в компаніях збалансовані за чисельністю (хоча бебі-бумерів все ще більше, ніж представників поколінь X і Y) . Що це означає для HR? Тільки персоналізація. Універсальні повідомлення, які однаково підходять усім співробітникам, відходять у минуле. В ідеалі вся комунікація, від усних звернень до інтерфейсів електронних каналів, повинна формуватися, виходячи з персонального профілю співробітника», – переконана Олена.
Особливістю HR Wisdom Summit 2014 став розгляд HR-функції на стику дисциплін. Так, учасники дискусійної панелі на тему «Співробітники як агенти змін, адвокати бренду і CSR strategy-провайдери», модератором якої виступила директор з управління клієнтським досвідом «Київстар» Неля Ус, дійшли висновку, що основою будь-якої успішної компанії є лояльні й залучені співробітники . Спікерами виступали Тетяна Плюсніна (Райффайзен Банк Аваль), Владислава Рутицька («Мрія Агрохолдинг»), Галина Петренко (mmr.ua) і Ганна Таранцова (Tetra Pak Ukraine).
На думку учасників дискусії, для створення внутрішніх адвокатів бренда необхідно щоденною роботою доводити головні цінності, які закладені в основі бізнесу. У цій сфері абсолютно протипоказаний будь-який примус: кращих результатів керівники досягають тоді, коли їм вдається захопити працівників, отримати від них персональний відгук. При цьому соціальні ініціативи компанії повинні бути актуальними, відповідати сучасним умовам і реальним потребам співробітників.
Андрій Міліневський, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку «Київстар», виступив у блоці HR&Education з доповіддю, в ході якого розповів про успішний досвід культурної трансформації і навчання з високою окупністю для команд В2В. «Для підвищення результативності продажів потрібно як мінімум три ключових складових – діагностика в порівнянні з практиками організацій з продажу світового класу, впровадження методологій, які використовують клієнто-орієнтовані і вимірювані поведінкові стандарти, і трансформація ролі середньої ланки з адміністраторів в коучів-тренерів, які, як у спорті, щотижня допомагають продавцям в поліпшенні тих самих вимірюваних поводжень. Без цього, вкладення в освіту стають практично марними витратами, а от коли це є – інвестиціями з високою окупністю», – розповів Андрій Міліневський.
Організатором другого HR Wisdom Summit виступили компанія Ekonomika Communication Hub і портал Delo.UA.
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».
Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), що володіє телекомунікаційними активами в країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з кращих в Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину більше 46 тис. кілометрів і ємність зовнішніх каналів більше 620 Гбіт/с. «Київстар» надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» більше 16 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] , www.kyivstar.ua .

Похожие пресс-релизы