pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КСЦ «Єдине вікно» за рік роботи став універсальним центром обслуговування клієнтів

В 2013 році в Україні почав діяти новий порядок надання послуг з приєднання до газових мереж. Минув рік з початку роботи КСЦ «Єдине вікно», який дав можливість мешканцям Дніпропетровської області оформляти документи для отримання послуги з приєднання їх обєктів до газових мереж в одному місці за максимально короткий строк. За цей період за допомогою «Єдиного вікна» 500 жителів Дніпропетровщини підключились до природного газу.
7 червня 2013 року у головному офісі ПАТ «Дніпропетровськгаз» відкрився клієнтський сервісний центр «Єдине вікно». А вже через тиждень такі центри почали працювати у всіх газових господарствах області.
Обслуговування в режимі «Єдиного вікна» значно спростило процедуру приєднання до газової мережі. Суттєво скоротилися строки прийому і обробки документації. Замовнику треба лише подати заявку і необхідний пакет документів, підписати договір і оплатити послугу. Все інше – виїзд до замовника на обєкт, видача технісних умов, розробка проекту, його комплексне супроводження і погодження всіх етапів з відповідними органами – робота фахівця по роботі з клієнтами.
«КСЦ «Єдине вікно» нині функціонує не лише як центр з надання послуг із приєднання до газових мереж, а й приймає заявки на усі платні послуги. Серед них заміна та встановлення газових приладів, реконструкція систем газопостачання та технічний нагляд за будівництвом об’єктів газопостачання» – зазначає заступник Голови Правління з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів Володимир Глушок.
Раніше замовник співпрацював з декількома організаціями, що призводило до затягування часу, перевитрат коштів і проблем з введенням в експлуатацію газових мереж. Тепер усі платні послуги для мешканців області зосереджені в клієнтському сервісному центрі. Таким чином КСЦ «Єдине вікно» став універсальним центром обслуговування клієнтів.
Отже, ПАТ «Дніпропетровськгаз» не стоїть на місці у своєму розвитку і з кожним роком стає ближче до своїх клієнтів. Процедура з газифікації стає більш зрозумілою, прозорою і доступною для усіх бажаючих.
Довідка: ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2,3 мільярдів кубометрів. Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 6,2 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот».
ПАТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів всіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися
до спеціаліста із зв’язків з громадськістю
Лобач Олени
тел. раб. (056) 790-42-67
тел. моб. (067) 610-78-83
e-mail: [email protected]
www.dngas.dp.ua

Похожие пресс-релизы