pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Надавати першу медичну допомогу навчили харків’ян «Київстар» разом з клінікою «БОРИС»

24 липня 2014 р.

м. Харків

Надавати першу медичну допомогу навчили харків’ян «Київстар» разом з клінікою «БОРИС»

24 липня харків’яни разом з «Київстар» провели тестування першого українського мобільного сервісу для надання допомоги в екстрених ситуаціях. За участі лікаря клініки «БОРИС» національний мобільний оператор провів майстер-клас з першої невідкладної допомоги.

Майстер-клас проводився на базі додатку «Перша мобільна допомога», який розробили фахівці «Київстар» та клініки «БОРИС». Медичний контент додатку підготували лікарі клініки «БОРИС», фахівці з екстреної медицини та інтенсивної терапії. У ньому містяться детальні текстові матеріали та відео-інструкції, а також повна база знань, яку отримують слухачі курсів першої медичної допомоги. Додаток доступний користувачам смартфонів на базі iOS та Android.

Додаток «Перша мобільна допомога» має кнопку екстреного виклику швидкої допомоги, а також
4 розділи:
• «База знань»
• «Лікарні»
• «Аптечка»
• «Важливо»

«Для кожного лікаря базовий принцип — не завдати шкоди. Водночас, це не означає „не діяти“. Більшість людей, які хочуть допомогти в екстреній ситуації, можуть не мати достатньо знань, тому нічого не роблять. У той час, як питання життя може залежати від лічених хвилин», — пояснює Андрій ЛИСЕНКО, лікар клініки «БОРИС».

Для зручності користувачів всі дані у додатку структуровані за 15 категоріями, серед яких: перші кроки в ситуаціях, коли проблема невідома, дії при ранах і кровотечах, отруєннях, опіках, утопленнях, інсультах, інфарктах та інших випадках, що вимагають негайної допомоги. Вже традиційно для додатків, розроблених «Київстар», - усі поради доступні відео форматі.

«Київстар» пропонує прикладні мобільні додатки медичної тематики в рамках своєї соціальної програми «Мобільне здоров'я». Додаток «Перша Мобільна Допомога» містить базу знань, яка стане в нагоді у випадках, коли є нагальна потреба надати постраждалому першу долікарську поміч. Ми віримо, що ці знання врятують людські життя» – розповідає Наталія ДАДІВЄРІНА, менеджер по зв’язкам з громадськістю «Київстар».

«Перша мобільна допомога» — це вже четвертий додаток, розроблений «Київстар» у рамках програми «Мобільне здоров’я». Додаток доступний в AppClub від «Київстар», AppStore (https://itunes.apple.com/ua/app/persa-mobil-na-dopomoga/id863975653?mt=8) і GooglePlay (https://play.google.com/store/apps/details?id = com.kyivstar.firstaid)

У 2013 році українським користувачам стали доступні мобільні сервіси «Моя Зірочка» для вагітних, «Моя Зірочка. Перший рік» для батьків з дітьми до 1 року і «Добре Бачу» для профілактики зору.
Станом на даний час їх завантажили вже понад 60 тисяч користувачів.

За 3 місяці додаток «Перша мобільна допомога» завантажило майже 14 тисяч користувачів. На Google Play додаток має середній бал «4,6», а 153 з 203 користувачів, що віддали свої голоси, оцінили його у максимальні 5 балів.

Довідка про клініку «БОРИС»

Клініка «БОРИС» – найбільший медичний центр в Україні, оснащений найсучаснішим медичним обладнанням. Клініка має власний парк реанімобілів, операційні, лабораторію, діагностичний центр, поліклініку, стаціонар та амбулаторії з різних напрямків лікування. Клініка «БОРИС» присутня на українському ринку вже 20 років і зараз в ній працюють більше 600 лікарів. Сайт клініки: http://www.boris.kiev.ua/

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку, і понад 700 тисяч користувачів широкосмугового інтернету. Акціонери «Київстар» - міжнародна група Vimpelcom ltd (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Европи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected], www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы