pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Юні українські футболісти увійшли до десятки найкращих на Чемпіонаті світу

Юні українські футболісти увійшли до десятки найкращих на Чемпіонаті світу
30 липня 2014. На Чемпіонаті світу з футболу серед дитячих будинків, що відбувся 26-27 липня у Варшаві, українська команда посіла 10 місце серед 28 команд, що брали участь у турнірі. В результаті серії пенальті у фінальному матчі переможцем мундіалю стала команда з Росії, а Польща посіла друге місце. Бронзову нагороду отримала команда з Голландії.
У складі української команди грали вихованці львівської середньої школи-інтернату №2 віком від 12 до 16 років. Попри те, що учасники команди молодші за багатьох своїх суперників і грали без можливості заміни з лави запасних під час матчів (команда приїхала у мінімальному складі з 6 гравців, як передбачено правилами Чемпіонату), українські молоді спортсмени достойно виступили та увійшли до десятки найкращих.
«Поїздка до Варшави на змагання такого рівня, якщо бути відвертим, справила на нас всіх неабияке враження своєю організацією та дружньою атмосферою, ділиться враженнями Геннадій Мельничук, капітан української команди. Ми показали хороший результат і, виправивши деякі недоліки, наступного року сподіваємося вийти на призове місце».
«Цей футбольний Чемпіонат є наймасштабнішою спортивною подією для дітей з дитячих будинків у світі. Аналогів йому немає, і щороку до нього приєднується все більше команд з різних країн. Нашій компанії близький футбол з його пристрастю, волею до перемог і незламним командним духом. Тому на глобальному рівні Continental підтримує провідні футбольні чемпіонати, в тому числі цьогорічний Чемпіонат Світу з футболу в Бразилії. Але цей дитячий чемпіонат є особливим. Це нагода дати дітям щось безцінне: шанс на перемогу не тільки у футболі, але й потім у дорослому житті», коментує Ірина Якимів, менеджер з маркетингу в Україні та країнах Балтії компанії Continental, основного партнера Чемпіонату Світу по Футболу серед Дитячих Будинків.
Окрім регулярних планових тренувань, що включали в себе базові фізичні навантаження, вправи на техніку гри та засвоєння тактичних прийомів, за півроку до турніру розпочалася інтенсивна підготовка українських гравців. Фінальний етап тренувань до Чемпіонату світу відбувався у спортивно-оздоровчому таборі в Карпатах, де юні спортсмени мали змогу максимально відпрацювати свої навички перед турніром. «В цілому я дуже задоволений як організацією події, так і нашими результатами. Попри об’єктивні складнощі у підготовці – як-то недостатню кількість спортивного знаряддя, інвентарю та відсутність футбольного поля зі штучним газоном для регулярних тренувань – наші діти вдало виступили навіть у 35-градусну спеку. Значить, їм вдалося набути необхідної фізичної форми під час підготовки та довести, що вони – справжні спортсмени», говорить Максим Федотов, спортивний вихователь Львівської школи-інтернату №2 і тренер команди.
Окрім основних кубків Чемпіонату учасники мали можливість отримати особисті відзнаки: цього року звання найточнішого гравця та найкращого голкіпера в межах конкурсу ContiTest, ініційованого компанією Continental, вибороли бразильські спортсмени. Організатори турніру та партнери потурбувалися про проведення додаткових активностей (таких як гра з настільного футболу, кікеру), а по завершенню Чемпіонату відбувся урочистий гала-концерт. Всі юні гравці поїхали на батьківщину з власними комплектами екіпірування для щоденного тренування та подарунками від організаторів змагання.
***
Чемпіонат світу серед дитячих будинків засновано благодійною асоціацією «Надія на Чемпіонат світу» (Hope for the World Cup Association, раніше зареєстрована як Hope for Euro). Турнір народився з Чемпіонату, що було проведено у 2010 році у Польщі напередодні Євро-2012 під назвою «Надія на Євро». Отримавши великий резонанс серед потенційних учасників, медіа і громадськості, вже наступного року він став міжнародним. У 2013 році було проведено перший Чемпіонат світу, в якому взяли участь команди з 23 країн світу.
Турнір відбувається за широкої підтримки органів влади, урядових та неурядових організацій. Співорганізатори заходу: м.Варшава, Польська асоціація колишніх футболістів; почесний патрон – Футбольна федерація Польщі. Основні партнери: Інститут моніторингу ЗМІ, Урядова програма зниження рівня злочинності і антигромадської поведінки «Безпечні разом», Міністерство внутрішніх справ Республіки Польщі. www.nadziejanamundial.pl

***
Continental AG
Компанія Continental належить до числа провідних постачальників автомобільної промисловості з оборотом близько €33,3 млрд у 2013 році. Завдяки провідним технологіям виробництва гальмівних систем, компонентів приводів і систем ходової частини, вимірювальних приладів, рішень для розважально-інформаційних систем, автомобільної електроніки, шин і товарів з еластомерів, компанія Continental сприяє підвищенню безпеки руху та глобальної захисту клімату. Continental також є компетентним партнером у сфері мережевої автомобільної комунікації. На даний момент в концерні Continental працює близько 182 000 співробітників в 49 країнах світу.

Похожие пресс-релизы