pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Більше чверті мільйона жителів Донбасу отримали доступ до безкоштовних дзвінків і мобільного інтернету від «Київстар»

Національний оператор продовжує підтримувати роботу мережі і спрощує доступ до послуг зв'язку для жителів Донбасу.
Більше 250 тисяч абонентів Луганської та Донецької областей користуються безкоштовними дзвінками та інтернетом завдяки тарифному плану «Київстар. Вільне спілкування », за умовами якого дзвонити всередині мережі та користуватися мобільним інтернетом можна абсолютно безкоштовно, і навіть з нульовим балансом на рахунку. Можливість користуватися базовими послугами мобільного зв'язку, критично необхідна в регіонах, де «Київстар» є єдиною робочою мережею, а можливості для самостійного поповнення рахунку відсутня.
«Київстар» оперативно реагує на ситуацію в регіоні ведення бойових дій, пропонуючи додаткові способи залишатися на зв'язку. На сьогоднішній день передбачені можливості подвоєння суми на рахунку, 100 безкоштовних SMS для нових абонентів, а також ряд додаткових способів для інформування абонентів про послуги.
Так в серпні була запущена акція, за умовами якої пропонується подвоєння суми поповнення рахунку. Нові абоненти регіональних тарифних планів «Київстар» на Донбасі отримують 100 безкоштовних SMS повідомлень для якнайшвидшого інформування своїх близьких і друзів про зміну номера, також передбачена можливість спрощеного доступу до консультацій фахівців контакт-центру.
«Ми докладаємо значних зусиль для оперативної ліквідації аварій, пов'язаних з пошкодженням обладнання на Донбасі. Сьогодні на сході країни є населені пункти, де «Київстар» залишається єдиною працюючою мережею мобільного зв'язку. Розуміючи це, наша команда оперативно розробляє і впроваджує рішення, максимально спрощуючи доступ до послуг мобільного зв'язку для всіх абонентів, які опинилися в зоні бойових дій», - розповідає Святослав Горбань, директор з маркетингу «Київстар».
Спеціальні пропозиції для жителів Донбасу, рекомендації щодо використання послуг, поповнення рахунку, карта покриття мережі, що працюють сервісних центрів та інша корисна інформація зібрані на порталі donbas.kyivstar.ua, доступного для швидкого завантаження і перегляду через мобільні пристрої.
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы