У Полтаві майбутні матусі готуються до материнства за підтримки «Київстар» та мобільного додатку «Моя Зірочка»

Центр допомоги вагітним м. Полтава за сприяння «Київстар» стартував із серією семінарів для вагітних. Соціальний проект реалізовується національним телеком оператором у рамках програми «Мобільне здоров’я», яку «Київстар» реалізовує вже кілька років. Курс об’єднав 8 майстер-класів, що допоможуть учасницям підготуватися до материнства.
У першій декаді вересня місцевий Центр допомоги вагітним вже провів 2 майстер-класи на теми «Чудо материнства. Перша зустріч з немовлям» та «Три періоди пологів. Психологічна підготовка».
У заняттях взяли участь майбутні матусі полтавчанки, а також жінки, що переїхали до міста із зони бойових дій (АТО). А 12 вересня відбувся 3 майстер-клас, у ході якого майбутні мами малювали свої емоції та внутрішні переживання, щоб навчитися долати стресові ситуації та прояви гніву через арт-терапію.
«Ми підтримуємо ініціативу компанії «Київстар» у напрямку турботи про жіноче здоров’я, розпочату кілька років тому запуском першого мобільного додатку для вагітних, який носить символічну назву - «Моя зірочка». Ми об’єднані спільною метою – максимально полегшити період підготовки до пологів та забезпечити спокійне протікання вагітності в цілому. Ціль наших майстер-класів, – допомагати жінці уникнути ускладнень при вагітності і пологах, а малюку – гармонійно розвиватися у маминому животику та прийти у цей світ здоровим і щасливим, — пояснює Марина КАРАЦЮПА, керівник Центру допомоги вагітним у м. Полтава
Під керівництвом спеціалістів під час курсу занять майбутні матусі позбудуться негативних емоцій, краще пізнають себе у новій ролі та встановлять контакт зі своїм малям.

«Ми раді допомогти організації цих майстер-класів у співпраці із Центром допомоги вагітним у м. Полтава. Адже «Київстар» піклується про здоров’я українців. Задля цього компанія започаткувала соціальну програму «Мобільне здоров'я від «Київстар», в рамках якої вже розроблені і запропоновані українцям для використання безкоштовні мобільні застосунки «Моя Зірочка», «Моя Зірочка. Перший рік», «Добре бачу» та «Перша медична допомога». До слова - функціональні можливості застосунку «Моя Зірочка» дозволяють майбутнім матусям планувати т.ч. і графік відвідування полтавських майстер-класів, які жінки відвідають у вересні», – розповідає Наталія ДАДІВЄРІНА, менеджер по зв’язкам з громадськістю Центрального регіону «Київстар».

Мобільні додатки «Моя Зірочка» та додаток «Моя Зірочка. Перший рік» розроблені спеціалістами «Київстар» разом з провідними фахівцями клініки ISIDA та медичного центру «Добробут». Ці додатки містять багато корисних порад, професійних рекомендацій та цінних функцій для майбутніх матусь та молодих батьків, що виховують малюків віком до одного року. Безкоштовно завантажити обидва застосунки може кожен користувач Android та IOS смартфонів через App Club від «Київстар» (безкоштовний трафік), в App Store та магазині Google Play.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected], www.kyivstar.ua