pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» відновив зв’язок і інтернет в декількох містах на Донбасі

22 вересня 2014 р. м. Київ
«Київстар» відновив зв’язок і інтернет в декількох містах на Донбасі
Національний телеком оператор «Київстар» повідомляє про відновлення мобільного зв’язку і фіксованого інтернету в декількох містах і селищах Донецької і Луганської областей. Так, в період з 20 по 22 вересня в 11 населених пунктах відновлено роботу базових станцій, а в 6 містах – фіксований інтернет. На сьогодні понад 90% базових станцій мережі «Київстар» на сході країни працюють в штатному режимі, і забезпечують зв’язком більшість території Донбасу.

Мобільний зв'язок «Київстар» знову працює в містах Дзержинськ, Кіровське, Моспіно та Жданівка Донецької області. Частково відновлено зв'язок в місті Комсомольське. У сільській місцевості зв'язок відновлено в селищах Кірово, Новогродское, Новий Світ, Старобешеве, Верхньоторецьке.
В Луганській області відновлено роботу мобільного зв'язку в місті Олександрівка. Крім того, за період з 20 по 22 вересня відновлені лінії фіксованого інтернету в містах Алчевськ, Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Стаханов.
Володимир Кабаненко, директор з технічної експлуатації мережі: «На сьогодні на Донбасі функціонує близько 90% базових станцій регіону. Співробітники компанії продовжують реставрують ділянки волоконно-оптичної магістралі, і відновлюють роботу обладнання, яке було пошкоджене, або постраждало через знеструмлення. Роботи проводяться в складних технічних умовах, на територіях, де ще недавно велися бойові дії».
Як повідомляла компанія, за останній місяць фахівці «Київстар» відпрацювали понад 3 тисячі аварійних ситуацій на сході країни. Для усунення пошкоджень інфраструктури було здійснено 265 виїздів аварійних груп, відновлено 13 розривів волоконно-оптичної магістралі. Всі пошкодження виникали на території бойових дій і були оперативно усунені.
Сьогодні на Донбасі функціонує понад 1000 базових станцій мобільного зв'язку, які забезпечують радіо покриття більшості населених пунктів. Також «Київстар» потурбувався про те, щоб на Донбасі мирні жителі могли безкоштовно користуватися зв'язком. Тарифний пакет «Вільне спілкування», який дає можливість дзвонити на номери «Київстар» і користуватися мобільним інтернетом за тарифом 0 грн, підключили майже 350 тисяч абонентів.
«Київстар» залишається відповідальною і надійною компанією, яка може вирішувати найскладніші технічні завдання, працюючи на благо України та її громадян.
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы