pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Малиш» та теплі речі на підтримку військових Сходу

Нова партія допомоги від унікального підприємства України відправилась у зону АТО.

З метою підтримки українських військових, які перебувають у зоні бойових дій на Сході України, ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» надав для передачі гуманітарної допомоги продукцію власного виробництва. До зони проведення антитерористичної операції серед інших продуктів харчування від громади Хорольщини відправились сухі молочні суміші швидкого приготування та дитяча негазована питна вода під однойменною торговою маркою «Малиш».

Також голова наглядової ради молококомбінату Володимир Анатолійович Почеп не забув про свою обіцянку дану на оперативній нараді, що пройшла у стінах Районної державної адміністрації наприкінці минулого місяця. Головна озвучена проблема якої: зміна температурних умов змінює й потреби на передовій та особливо гостро дається в знаки брак коштів. Тоді Володимир Анатолійович особисто заявив, що підприємство Хорольщини готове й надалі підтримувати хлопців, що відстоюють цілісність та незалежність держави. Тож саме для придбання більш ніж необхідних нині теплих речей ПАТ «Хорольський МКК ДП» надав чергову грошову допомогу спрямовану на підтримку українських військових.

Похожие пресс-релизы