pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Український виробник дитячого харчування пліч-о-пліч з дитинством та спортом

ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» продовжує підтримувати спортивні прагнення дітлахів. Підприємство в черговий раз виступило у ролі генерального спонсора восьмих щорічних дитячих велозмагань «Дивогонка», які цього разу пройшли у Києві на території Парку Партизанської Слави.

Незважаючи на важкий для країни та її народу час, організатори заходу прийняли рішення не скасовувати дитячу гонку цієї осені. Головною причиною стали самі діти: дитинство одне і таке коротке, тож потрібно дати дітлахам якомога більше приводів для позитиву. Цю ідею повністю підтримало керівництво молокозаводу Хорола в особі голови наглядової ради Володимира Анатолійовича Почепа та генерального директора Артема Васильовича Кузьменко.

Адже «Дивогонка» - це завжди свято для всієї родини. Свято з медалями, грамотами та призами для кожного з маленьких спортсменів без виключення! А метою слугує залучення широких верств населення, в першу чергу батьків та дітей, до занять фізичною культурою та спортом,забезпечення пропаганди здорового способу життя та дбайливого ставлення до природи.

За роки існування створилося коло постійних учасників «Дивогонки», діти з нетерпінням чекають на неї і готуються до перегонів. Кількість бажаючих прийняти участь у цьогорічних змаганнях сягнула майже трьох сотень дітлахів.

Як і на Білоцерківському заїзді, подарунками для маленьких спортсменів від Хорольського комбінату стала дитяча негазована питна вода ТМ «Малиш». Саме «Малиш» - дитяча вода, що видобувається в екологічно чистому регіоні Полтавської землі та розроблена спеціально для маленьких споживачів, відновлювала сили дітлахів. Адже знижена мінералізація і зменшений вміст солей обмежує навантаження на серце та нирки дитини. А оптимальна кількість мінеральних речовин формує кістково-м'язову систему дитячого організму.

Похожие пресс-релизы