pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На український ринок виходять високопродуктивні зимові шини Continental

На український ринок виходять високопродуктивні зимові шини Continental

Виступаючі на прес-конференції, яка відбулася 23 жовтня у готелі «Хілтон» в Києві, Олександр Воробєй – регіональний менеджер Continental з продажу в Україні – наголосив, що в Continental працюють технократи, тому найбільшу увагу компанія надає новітнім технологіям. Він розповів, що представлені новинки дають не менше задоволення від драйву, як і влітку, але на морозі по снігу та кризі.

Нові шини преміум-класу ContiVikingContact 6, що вони в цьому сезоні замінять своїх успішних попередників, призначені для використання у складних зимових умовах. Керуючись основним принципом Continental – забезпечувати найвищий рівень безпеки на дорозі, інженерам компанії вдалося суттєво покращити зчеплення та контрольованість автомобіля. Вдосконалена гумова суміш та асиметричний профіль протектора забезпечать скорочення гальмівного шляху та надійну керованість легковиків, кросоверів і позашляховиків на зимовій дорозі.

Шини преміум-класу WinterContact TS 850 P і WinterContact TS 850 P SUV також були вперше представлені на українському ринку. У новій моделі розробникам вдалося значно поліпшити робочі характеристики продукту. Зокрема, вищі показники керованості на снігу, сухих дорогах і швидше гальмування стали можливими завдяки асиметричному профілю протектора шин, розробленого для потужних легкових автомобілів і SUV зі спортивним характером.

Директор Департаменту експорту та маркетингу Continental в Україні та країнах Балтії Арунас Кіаушас зокрема сказав: «В компанії Continental ми усвідомлюємо, що для зимової шини критично важливі показники безпеки, тому щоб бути на 100% впевненими у результаті, перед виведенням на ринок ми піддаємо кожний новий продукт найсуворішим випробуванням у лабораторіях і на тестових полігонах. Наші нові преміальні шини ще раз підтверджують правильність такого підходу. Ми можемо гарантувати кожному водієві високий рівень ефективності шини та безпеки».

Похожие пресс-релизы