pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» продовжує кредитувати малий та середній бізнес

Незважаючи на складну економічну ситуацію в державі, у 2014 році «Кредобанк» продовжує кредитування українських підприємств малого та середнього бізнесу. Так, у січні-вересні «Кредобанк» надав кредитів для цього сегменту на загальну суму понад 281 млн. грн., що майже відповідає показнику за аналогічний період 2013 року.

На сьогодні «Кредобанк» залишається одним із небагатьох українських банків, що продовжує активне кредитування малого та середнього бізнесу. У 2014 році найбільш популярними є кредити на поповнення обігових коштів – овердрафти та кредитні лінії, які складають переважну більшість виданих кредитів. З 10 листопада банк поновлює бланкове кредитування юридичних осіб у формі овердрафту на поточний рахунок на суму до 500 тис. грн. та зі ставкою від 21,5% річних.

«Кредобанк» зміг продовжити кредитування малих та середніх підприємств завдяки виваженій кредитній політиці, індивідуальному підходу до кожного клієнта, швидкості прийняття рішень та лояльних умов – зокрема, кредити на поповнення обігових коштів можна отримати за ставкою від 17,5% річних, – говорить директор департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Ірина Груй. – Збереженню активності банку в кредитуванні сприяє потужна ресурсна підтримка стратегічного інвестора – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski S.A.»

Робота з малим та середнім бізнесом є одним із стратегічних пріоритетів «Кредобанку». На сьогодні банк пропонує повний спектр кредитних продуктів для малих та середніх підприємств. За період з 2011 року загальний обсяг кредитів, наданих банком у цьому сегменті, перевищив 1 мільярд гривень.

Довідка:
ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з трьох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти», а також до топ-20 найнадійніших банків України в рейтингу журналу «Кореспондент» та до першої двадцятки «найелектронніших» банків України за версією «Інвестгазети». У вересні 2014 року «Кредобанк» потрапив до ТОП-5 рейтингу надійності депозитів українських банків від агентства «Стандарт-рейтинг», яке раніше підтвердило «Кредобанку» найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, оновило короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 та підтвердило кредитний рейтинг банку за національною шкалою на рівні uaAA.

Похожие пресс-релизы