У жовтні «Кредобанк» видав автокредитів майже на 43 мільйони гривень

У жовтні 2014 року, незважаючи на істотне скорочення продажів на автомобільному ринку, «Кредобанк» видав кредитів на придбання автомобілів фізичним особам на загальну суму понад 42,6 мільйона гривень. Цей обсяг виданих за місяць кредитів став рекордним за останні 3 роки з моменту виділення автокредитування як окремого напрямку бізнесу банку.
Протягом жовтня банком було видано 256 кредитів на придбання транспортних засобів. За підсумками місяця ринкова частка банку на українському ринку автокредитування досягла 36%, що закріпило лідерство «Кредобанку» серед банків, які надають автокредити.
Досягненню високих результатів сприяли спільні акційні кредитні програми із провідними автовиробниками та автодилерами України, а також незмінність діючої в банку політики з видачі автокредитів, що поєднує привабливі умови для позичальників та виважене управління кредитним ризиком. В цілому з січня 2012 року, коли автокредитування було виділено в окремий напрямок бізнесу, «Кредобанк» видав 8648 кредитів на придбання транспортних засобів фізичними особами, а їх загальна сума перевищила 986 млн. грн.
«Кредобанку» вдалося досягти лідерства в автокредитуванні фактично всупереч тенденціям ринку – адже порівняно з 2012 роком кількість проданих нових автомобілів зменшилась в 4 рази, а в грошовому обсязі ринок зменшився втричі, – говорить директор департаменту автокредитування ПАТ «Кредобанк» Олександр Кушлик. – Незважаючи на це, банк не лише не скоротив обсяги обсяги кредитування, а й істотно збільшив частку на цьому ринку – з 9% у січні до близько 36% у жовтні, причому всі кредити видаються з дотриманням запланованих рівнів кредитного ризику та із забезпеченням адекватних показників доходності».
«Кредобанк» пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою, а також включити в суму кредиту початкові витрати, зокрема, одноразову комісію та платежі за договорами страхування. «Кредобанк» також пропонує кредитні продукти для придбання фізичними особами автомобілів з пробігом та планує істотно урізноманітнити їх найближчим часом. З квітня 2014 року «Кредобанк» утримує лідерство на ринку автокредитування України.