pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія Event Envoy виступила івент-провайдером круглого столу «Участь громадянського суспільства в демократичному процесі прий

8 грудня 2014 року компанія Event Envoy виступила івент-провайдером круглого столу «Участь громадянського суспільства в демократичному процесі прийняття рішень», який був проведений з ініціативи Ради Європи.

Захід був присвячений презентації та обговоренню документу «Стратегічні пріоритети залучення громадянського суспільства в процес прийняття рішень в Україні», в розробці якого брали участь представники Ради Європи у тісній взаємодії із основними стейкхолдерами. Даний документ спрямований на інституціоналізацію ефективної, результативної та сталої участі громадянського суспільства в процесах прийняття рішень. Дії, які передбачені цими Стратегічними Пріоритетами, враховують потреби та цілі реформи публічної адміністрації в Україні і таким чином повинні стати її невід’ємною частиною. Безумовно, зазначені пріоритети базуються на таких принципах, як прозорість, підзвітність, участь, залучення, недискримінація та рівність, а також повинні внести вклад у боротьбу із корупцією.

Метою круглого столу було зібрати представників громадянського суспільства, влади, міжнародних організацій та експертів і обговорити представлений документ для рекомендацій щодо наступних дій.

Після досягнення консенсусу між усіма зацікавленими сторонами, Рада Європи представить Українським органам влади «Стратегічні пріоритети залучення громадянського суспільства в процес прийняття рішень» для їх можливого включення в План Дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки. Після затвердження Плану Дій, Рада Європи буде готова підтримати виконання цих Стратегічних Пріоритетів громадянським суспільством та владою України.

Основні питання, які обговорювались в рамках заходу:
• Сприятливе правове середовище для ефективної участі громадянського суспільства.
• Інституаналізація консультацій, діалогу та співпраці між громадянським суспільством та органами влади.
• Побудова культури участі: підвищення обізнаності та створення потенціалу.

В якості експертів-спікерів в заході приймали участь:
• Еладіо Фернандез-Ґалліано, керівник відділу демократичних ініціатив, Рада Європи;
• Ігор Гончаренко, Адміністрація Президента України;
• Наталія Окша, Секретаріат Кабінету Міністрів України;
• Наталія Шакуро, Міністерство Закордонних Справ України;
• Юлія Тищенко, Український Незалежний Центр Політичних Досліджень;
• Віктор Таран, координатор української національної платформи Східного Партнерства, Центр Політичних Студій та Аналітики, РПР;
• Леся Шевченко, Реанімаційний Пакет Реформ
• та інші.

Загалом захід відвідало близько 70 учасників, серед яких, як представники влади, так і громадянського суспільства.

Детальніше на сайті www.eventenvoy.com.ua

Похожие пресс-релизы