pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Доступ до технічного центру «Київстар» у Донецьку залишається заблокованим

Станом на 6 лютого, 2015 року, в місті Донецьку доступ до технічного центру українського національного оператора зв’язку «Київстар» залишається заблокованим озброєними людьми, і у технічних спеціалістів компанії немає фізичної можливості перевірити обладнання задля поновлення роботи мережі в регіоні

Нагадаємо, 4 лютого в технічний центр офісу компанії «Київстар» у Донецьку вторглися озброєні люди, які знеструмили і пошкодили телекомунікаційне обладнання оператора. З міркувань безпеки роботи і збереження інформації та даних клієнтів, «Київстар» був змушений відключити сегмент мережі зв’язку на території, яка на даний момент непідконтрольна українській владі.
У результаті протизаконних дій згаданих озброєних осіб, біля 200 тисяч клієнтів «Київстар» залишились без послуг мобільного зв’язку. Також без доступу до послуги широкосмугового інтернету залишились більше 30 тисяч абонентів «Домашнього інтернету»
від Київстар».

Володимир Кабаненко, директор з технічної експлуатації мереж і сервісів «Київстар», після інциденту заявив: «Не дивлячись на те, що доступ до технічного вузла зв’язку в Донецьку залишається заблокованим невідомими особами, спеціалісти компанії докладають максимальних зусиль для відновлення зв'язку і забезпечення захисту основної частини мережі».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы