pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Абоненти «Київстар» тепер можуть налаштувати автоматичне поповнення рахунку з банківської картки

09 февраля 2015 г.
Український телеком-оператор «Київстар» пропонує своїм абонентам скористатися новою послугою «Автоплатіж», яка дозволяє автоматично поповнити рахунок мобільного телефону з банківської карти. Завдяки «Автоплатежу» абонент може не турбуватися про своєчасне поповнення балансу, адже він завжди буде позитивним.
Послуга доступна для абонентів передплаченого зв’язку «Київстар». Вони можуть автоматично поповнювати своєю банківською карткою Visa або MasterCard мобільний рахунок, якщо баланс на ньому досягне мінімального рівня, встановленого абонентом. Гроші моментально перераховуються з будь-якої банківської картки Visa або MasterCard, емітованої банками України, на рахунок абонента «Київстар».
Першим партнером «Київстар» в даному продукті стала система експрес-платежів Portmone.com. На думку Олександра Купрієнка, PR-менеджера компанії Portmone.com, «Автоплатіж» стане в нагоді особливо тим абонентам, які поповнюють рахунок не тільки собі, а й своїм дітям або батькам.
Тарас Горкун, начальник департаменту мобільних фінансових послуг та казначейства «Київстар»: «Інноваційна для ринку зв’язку послуга «Автоплатіж» значно покращує клієнтський досвід наших абонентів. Вона знімає головний біль з пошуку терміналів поповнення. Підключивши один раз «Автоплатіж», баланс мобільного рахунку абонента або його дітей та батьків завжди буде в плюсі. А це означає, що абонент завжди буде на зв’язку із рідними і друзями».
Для підключення «Автоплатежу» абонент вводить лише номер телефону та реквізити своєї банківської картки (її 16-значний номер та код CVV2/CVC2), звідки рахунок і буде поповнюватися.
Наприклад, можна встановити автоматичне поповнення мобільного рахунку на 40 гривень, коли його баланс знижується до 20 гривень. Підключення сервісу безкоштовне, комісія за поповнення не стягується.
Підключити послугу можна, виконавши декілька простих кроків:
- на веб-сайті kyivstar.ua обрати розділ Поповнення рахунку;
- обрати систему Portmone.com;
- заповнити свої дані.
Фінансові транзакції в рамках послуги виконує партнер «Київстар» - Portmone.com. Безпека платежів гарантується партнером.

Похожие пресс-релизы