pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Асоціація виробників мінеральних та питних вод України представила основні тренди ринку

Відбулась зустріч членів та експертів Асоціації виробників мінеральних та питних вод України, на якій представники ринку обговорили основні тренди галузі та питання, що постануть перед Асоціацією в 2015 році.

На зустрічі були представлені тренди ринку води в Україні у 2014 році. Також обговорювалися питання контролю якості та зміни ринку в контексті відносин між контролюючими установами та виробником.

Основними тенденціями ринку були названі:

1. Зменшення обсягів виробництва води
2. Зростання частки негазованої води в загальному обсязі виробництва
3. Зростання сегменту малого літражу

Виконавчий директор Асоціації Оксана Бамбура зазначила: «Загалом 2014 рік охарактеризувався падінням виробництва бутильованої води на 5,9% порівняно з 2013 в першу чергу через економічну ситуацію в країні. На сьогодні також можна відмітити дві чіткі тенденції: зростання споживання негазованої води, інший тренд - збільшення сегменту малого літражу. Тобто українці намагаються брати воду з собою, як для індивідуальних потреб, так і для відпочинку та занять спортом

Оксана Бамбура також розповіла, що у 2015 році Асоціація продовжить розвиток європейських стандартів виробництва та вплив на формування корисних звичок щодо споживання природної води. «Ми будемо знайомити українців з культурою споживання природної води, проведемо низку семінарів для виробників із залученням фахівців асоціації та представників контролюючих органів», - зазначила вона.

Підсумовуючи результати зустрічі, у своїх висновках почесний президент Асоціації Стрикаленко Тетяна Василівна наголосила на тому, що на шляху розвитку ринку питних та мінеральних вод в Україні система управління якістю та харчовою безпекою води повинна бути заснована на принципах безперервного вдосконалення і розроблятися на основі єдиних європейських стандартів.

Похожие пресс-релизы