pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Скористалися репродуктивною медициною? Маєте можливість отримати податкову знижку за оплату таких технологій

Строк подання декларації для реалізації права на податкову знижку до 31 грудня 2015 року

ДПІ у Голосіївському районі повідомляє, що до податкової інспекції можуть завітати громадяни, які мають на меті повернути собі у вигляді податкової знижки частину коштів, пов’язаних із певними видами витрат.
Так, наприклад, платник податку – резидент має право включити до податкової знижки оплату допоміжних репродуктивних технологій згідно з умовами, встановленими законодавством, але не більше ніж сума, що дорівнює третині доходу у вигляді заробітної плати за 2014 рік та оплату вартості державних послуг, пов'язаних з усиновленням дитини, включаючи сплату державного мита.
Нагадуємо, податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб'єктами господарювання, - це документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку - резидента у зв'язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів - фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати, у випадках, визначених цим Кодексом (пп. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Кодексу).
Відповідно до норм Податкового кодексу України громадяни, які зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи за наслідками 2014 року, подають таку декларацію до 1 травня 2015 року. При цьому, при реалізації платниками податку права на податкову знижку строк подання декларації до 31 грудня 2015 року (при відсутності обов’язку подання такої декларації).

ДПІ у Голосіївському районі
ГУ ДФС у м. Києві

Похожие пресс-релизы