pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Досвід проекту «Благаю, живи! Безпека на дорозі» може бути застосований по всій Україні

У 2014 році в аваріях на дорогах України загинуло 4,5 тисячі людей, а ще понад 32 тисячі зазнало травм. «Щоб змінити цю статистику, потрібно змінити поведінку учасників дорожнього руху, - вважає старший радник ЄБРР із зовнішніх зв’язків Антон Усов. - Ми намагаємося зробити це в рамках проекту «Благаю, живи! Безпека на дорозі» на трасі «Київ-Одеса» (М05) спільно з мережею АЗК «ОККО», але хотілося б, аби така практика мала продовження по всій території України».

19 березня на «круглому столі» в Одесі з проблем безпеки дорожнього руху Антон Усов сказав, що ЄБРР готовий і надалі підтримувати такі ініціативи, та висловив сподівання, що до вирішення проблеми долучаться й інші українські компанії. Адже кількість ДТП насамперед залежить від свідомості й відповідальності водіїв, пішоходів та інших учасників руху, а вже потім від якості доріг, інфраструктури, законодавства.

З ініціаторами проекту повністю погоджується старший інспектор ДАІ в Одеській області Олена Яковчук. «Жодні штрафи не допоможуть, якщо нема культури поведінки на дорозі», - переконана вона. За її словами, дуже важливо, що значний акцент у рамках проекту зроблено на навчальній роботі з дітьми, бо це одна з найбільших груп ризику на дорогах, але водночас і та цільова група, чиє ставлення до правил дорожнього руху тільки формується і чию поведінку ще можна змінити. Олена Яковчук нагадала, що торік на одеському відтинку траси М05 сталося 310 ДТП з участю дітей, причому 105 випадків з вини дітей, 11 дітей загинуло.

Директор з комунікації мережі АЗК «ОККО» Ольга Вельгус звернула увагу, що з точки зору компанії у проекті «Благаю, живи! Безпека на дорозі» є дві однаково важливі цільові аудиторії - як зовнішня (клієнти, учасники дорожнього руху), так і внутрішня (працівники заправок «ОККО» на трасі М05). «Турбота про людей, їхня безпека є одним з пріоритетів корпоративної соціальної відповідальності, - наголосила Ольга Вельгус. – Тому компанія радо прийняла пропозицію ЄБРР про спільну участь у проекті «Благаю, живи! Безпека на дорозі». Ми розуміємо, що не можемо одразу охопити всю країну, тому ми зосередили зусилля на конкретній дорозі, і віримо, що тепер траса «Київ-Одеса» стане безпечнішою».

У рамках спільного соціального проекту ЄБРР і мережі АЗК «ОККО» - «Благаю, живи! Безпека на дорозі»:

• відбулися 3 круглих столи з питань безпеки руху у Білій Церкві, Умані й Одесі;
• проведено 65 позакласних занять з безпеки руху для учнів 5-6 класів у населених пунктах у населених пунктах, розташованих уздовж траси «Одеса-Київ»;
• проведено 12 тренінгів з безпеки дорожнього руху, для персоналу АЗК «ОККО», розташованих уздовж траси «Одеса-Київ».;
• роздано 1800 комплектів світловідбивальних браслетів, жилетів, наліпок та підвісок для учнів шкіл, розташованих уздовж траси «Одеса-Київ»;
• роздано понад 300 комплектів світловідбивальних матеріалів для працівників АЗК «ОККО»;
• на АЗК «ОККО», розташованих уздовж траси «Одеса-Київ», обладнано «полички безпеки», де клієнти можуть придбати світловідбивальні елементи та іншу продукцію для безпечного руху, а також взяти інформаційні матеріали;
• видано навчальний посібник для учнів 5-6 класів «Безпечна дорога з благунчиками» тиражем 10 тисяч примірників – для безкоштовного розповсюдження;
• розміщено 200 інформаційних плакатів біля сільрад, фермерських господарств, у школах;
• розміщено 300 інформаційних плакатів на АЗК мережі «ОККО»;
• у національних та регіональних медіа вийшло понад 100 публікацій на тему безпечного перебування на дорозі;
• проведено низку активацій у соціальних мережах на тему безпечних доріг, у які було залучено приблизно 160 тисяч інтернет-користувачів.

Довідка

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) – міжнародна фінансова інституція, яка інвестує в 35 країн Центральної та Східної Європи, Центральної Азії, Південного і Східного Середземномор'я, підтримуючи розвиток ринкової економіки і демократії. ЄБРР є власністю 64 країн і двох міжнародних організацій – Європейського Союзу та Європейського інвестиційного банку. ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на 1 січня 2015 р. сукупний обсяг виділеного Банком фінансування в Україні становив €10,4 млрд. в межах 344 проектів.

ПАТ «Концерн Галнафтогаз» є оператором мережі АЗК «ОККО» – однієї з найбільших автозаправних мереж в Україні, до складу якої нині входить понад 400 АЗК у всіх регіонах держави. Він також управляє найбільшою в Україні мережею закладів харчування в дорозі, що працює під брендами A la minute, Pasta Mia, Hot café. У складі мережі «ОККО» працює 10 нафтобаз і 12 акредитованих лабораторій контролю якості нафтопродуктів. Команда «Концерну Галнафтогаз» налічує майже 10 тисяч працівників.

Траса М05 – це автомобільний шлях міжнародного значення на території України, який сполучає Київ із Одесою і проходить територією Київської, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської та Одеської областей. Є частиною панʼєвропейського транспортного коридору № 9. Траса з'єднує великі промислові, адміністративні й культурні центри України з морськими портами та зонами відпочинку на Чорноморському узбережжі, а також забезпечує транзитні автотранспортні перевезення між Балканськими країнами, Росією, країнами Балтії та Скандинавії. Її загальна довжина – 453,3 км, з під’їзними шляхами – 478 км.

Похожие пресс-релизы