pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Нагороди для класиків театру: «Інкерман» привітав Богдана Бенюка, Наталію Сумську та Анатолія Хостікоєва

Міжнародна компанія «Inkerman International», яка є офіційним партнером Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, привітала «франківців» з 95-річчям театру.

Генеральний директор Торгового дому «Інкерман» Роман Радько привітав класиків української сцени Богдана Бенюка, Наталю Сумську та Анатолія Хостікоєва та вручив їм нагороди та листи подяки за вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва, а також подарункові сертифікати.

У компанії переконані, що виноробство та театр - два великих мистецтва, які хоч і різні, але дуже співзвучні. Акторська гра розбурхує та кружляє голову, в той час як складний винний букет – це повноцінна п'єса зі своєю зав'язкою, кульмінацією та розв'язкою.

Відсвяткували 95-річчя виставою з архівними фото та уривками зі спектаклів різних часів. Були згадані перші актори, перші спектаклі та гастролі, становлення театру, переїзди та його буремні роки. За бокалом вина чи фужером шампанського актори поринали в спогади й після офіційної частини, адже згадати є багато чого.

Нині у театрі ім. Івана Франка працюють майже 600 людей. Щороку актори грають 350 спектаклів для понад 200 тис. глядачів.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Катерина Македонська, Head of PR INKERMAN GROUP,
Mob: +38 050 397 8382;
[email protected]; [email protected]

Ксенія Запорожська, Press-centr INKERMAN GROUP
Mob: +38 067 579 7002
[email protected]

Похожие пресс-релизы