pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За рік кількість користувачів Facebook у мережі «Київстар» збільшилася вдвічі

Кількість користувачів мобільного версії Facebook серед клієнтів «Київстар» збільшилася на 85% протягом року. У квітні 2014 року місячна кількість абонентів, які заходять у Facebook через браузер або додаток, в середньому становила 470 тисяч, тоді як у квітні 2015 – понад 870 тисяч. Щодня Facebook реєструє близько 270 тисяч активних користувачів серед абонентів «Київстар», а ще рік тому їх кількість сягала 120 тисяч.
Клієнти «Київстар» активно користуються мобільними сервісами, в тому числі соціальними мережами. У ТОП найпопулярніших напрямків трафіку входять такі сайти і додатки, як Skype, Vkontakte, Facebook, YouTube, GMAIL, Viber.
«Якщо зараз найпопулярніші ОТТ-сервіси– це послуги з обміну повідомленнями, то після запуску 3G-мережі цей рейтинг зміниться. На перше місце вийдуть програми для перегляду відео, відеодзвінків та прослуховування музики онлайн. Ми очікуємо зміну поведінки споживачів з появою мобільного швидкісного інтернету 3G та вже готуємося до цього – розробляємо доступну лінійку тарифів», – коментує Святослав Горбань, директор з маркетингу «Київстар».
Постійне зростання кількості користувачів Facebook та інших сервісів забезпечується зростанням користувачів мобільного інтернету та поширенням смартфонів. У 2014 році обсяг трафіку в мережі «Київстар» зріс на 58% до 13,5 тис. терабайт. При цьому у 1 кв. 2015 р. клієнти використовували вже 5 ТБ трафіку, що на 32% більше, ніж за аналогічний період минулого року. А число смартфонів і планшетів в мережі за рік збільшилася на 46% до 7,4 млн. Кількість користувачів мобільного інтернету серед абонентів «Київстар» складає понад 11,3 млн.
«Київстар» готує мережу до надання послуги мобільного інтернету у новому стандарті 3G. Вже відбувається технічне тестування міських мереж у Броварах та Кам'янці-Подільськом

Похожие пресс-релизы