ВОЛЯ почала роботу в Білій Церкві

Лідер українського ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ почала надавати телекомунікаційні послуги у Білій Церкві Київської області. Це вже п’яте у столичному регіоні місто, де працює ВОЛЯ. У 2014−2015 роках до складу її Київської філії увійшли Обухів, Українка та Фастів.
ВОЛЯ запропонувала мешканцям Білої Церкви доступ до 48 різноманітних популярних аналогових телепрограм, включаючи популярні «Футбол1» і «Футбол 2», а також інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD».
− Головний принцип роботи нашої компанії полягає в тому, щоб відповідати високим стандартам якості, надійності й зручності сервісу для абонентів. Це набагато важливіше технологічної складової, хоча ВОЛЯ є новатором і в цій сфері. Тому наш вихід на ринок доступу до Інтернету Білої Церкви не тільки підвищить якість життя мешканців міста, а й дозволить зміцнити його позиції як одного з найінноваційніших районних центрів Київської області. Нині ми готові надавати абонентам міста тільки послугу телебачення, однак вже цієї осені плануємо запропонувати одночасний доступ до телепрограм і Інтернету, – говорить директор Київського філіалу компанії ВОЛЯ Михайло Дмитриченко.
Інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD» включає понад 130 телеканалів цифрової, у тому числі HD, якості, біля 30 тисяч ліцензійних фільмів із онлайнової фільмотеки ВОЛІ й популярне відео на порталі YouTube. Для користування цією інноваційною послугою потрібний лише доступ у Мережу від будь-якого інтернет-провайдера зі швидкістю, не нижчою за 5 Мбіт/с.
Для зручності своїх абонентів у Білій Церкві ВОЛЯ запустила сайт із порталом самообслуговування «Мій кабінет», де користувачі можуть самостійно перевіряти стан особового рахунку, поповнювати його, підключати нові послуги, дізнаватись про нові акції провайдера тощо.
Щоб отримати консультації, підключити послуги чи поповнити особовий рахунок без комісії, слід завітати у Центр сучасних технологій ВОЛІ, що на вулиці Фастівська, 1 (понеділок − субота: з 8:00 до 19:00 без перерви; неділя − вихідний). Із запитаннями можна також цілодобово звертатися до call-центру компанії за телефоном (04563) 4-44-55 чи на портал онлайн-спільноти «ВОЛЯ Клуб».

Довідка
ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів