pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

200 співробітників «Київстар» підтримали ВелоДень

У суботу, 30 травня, 200 співробітників національного телеком-оператора України «Київстар» взяли участь у всеукраїнському параді велолюбителів «Велодень». Також національний оператор підтримав міжнародні велоперегони для професіоналів Horizon Park Race Maidan, другу із серії одноденок Race Horizon Park 2015.

День Києва на Хрещатику цього року відкрився велоперегонами. Старт велосвяту дав всеукраїнський масовий парад велосипедистів «Велодень». Для співробітників та національного телеком-оператора «Київстар» підтримка екологічних ініціатив – звична справа. Щороку еко-волонтери «Київстар» беруть участь у висадці дерев та прибиранні паркових зон у своїх містах, допомагають навести лад у підшефних інтернатах та будинках для людей похилого віку. У 2015 році співробітники запропонували підтримати рух велосипедистів, оскільки переконані, що популяризація використання велосипеду як міського виду транспорту позитивно вплине не лише на здоров’я містян, але й на збереження екології міст.
До велокоманди «Київстар» на параді в Києві долучилися президент «Київстар» Петро Чернишов, керівник центру IT Нізар Ель-Ассад та 3G-експерт Алессандро Ананія. Тим часом співробітники компанії у Вінниці, Львові та Кривому Розі підтримали «Велодень» у своїх містах.
Зокрема, у Львові близько 60 працівників «Київстар» організованою колоною «Велодня» проїхали містом близько 25 км. Основною ідеєю цього велозаїзду була підтримка велосипеда як повноцінного транспорту для міста. У Вінниці працівники «Київстар» окрім велозаїзду ще взяли участь у різноманітних велоконкурсах. Всього по Україні до акції долучилися 200 співробітників.
«Я беру участь вже декілька років поспіль. Зазвичай донька не потрапляла на «Велодень» у Києві, але велосипед в її житті займає не останнє місце. Її мама та бабуся живуть у Нідерландах, а в них 18 млн велосипедів на 16 млн населення і, як кажуть місцеві, вони починають їздити на велосипедах раніше, аніж починають ходити. Дуже хочеться, аби й в Україні велосипед зайняв гідне місце. Це прекрасна екологічна альтернатива автотранспорту», – зізнався провідний інженер із втілення продуктів Андрій Карпенко, який взяв участь разом зі своєю 8-річною донькою Вірою.
Нагадаємо, із 2000 року у мережі «Київстар» працюють «зелені» базові станції з економним енергоспоживанням. У 2009 році була прийнята програма «Зелений офіс», яка охоплює електроживлення, будівництво та обслуговування будівель, ІТ, транспорт і т.п. Екологічні ініціативи «Київстар» формують відповідальне ставлення до навколишнього середовища у всіх співробітників компанії. Результати дослідження всередині компанії свідчать, що 96% співробітників усвідомлюють свою причетність до захисту екології.

Похожие пресс-релизы