pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Дата-центр ВОЛЯ запустив онлайн-магазин хмарних рішень

Дата-центр ВОЛЯ запустив онлайн-магазин хмарних рішень
30 червня 2015 року
Дата-центр ВОЛЯ запустив новий сайт, на якому можна не тільки замовити послугу хмарної інфраструктури VoliaCLOUD, а й провести тест-драйв різноманітних SaaS-рішень (Software as a Service).
Орієнтуючись на потреби малого та середнього бізнесу, новий інтернет-майданчик Дата-центру ВОЛЯ дає змогу замовляти «під ключ» через Інтернет такі готові SaaS-рішення, як 1С:Online, CRM, електронну пошту, сховище даних, конференцію, а також інфраструктуру VoliaCLOUD для перенесення ІТ-ресурсів до хмари.
Дані сервіси дають змогу істотно оптимізувати витрати підприємства й ефективніше розподілити бізнес-процеси всередині компанії. Відсутність разових платежів на придбання ліцензій або дорогого устаткування допоможе представникам малого та середнього бізнесу швидко й легко впроваджувати найбільш затребувані SaaS-додатки, комбінуючи їх з іншими послугами та інтегруючи у свою операційну діяльність.
− Сьогодні українські компанії можуть замовити найбільш затребувані SaaS-рішення зручним і простим способом, використовуючи адаптовану платформу сайту. На сайті клієнтам буде запропоновано пробну версію, яка дозволить оцінити якість і можливості послуги, щоб наочно переконатися в ефективності такого рішення, − розповідає керівник Дата-центру ВОЛЯ Ірина Стельмах.
У вересні 2013 року компанія ВОЛЯ оголосила про запуск інноваційного хмарного сервісу VoliaCloud, побудованого на базі високотехнологічного обладнання світового класу. Завдяки співпраці з такими компаніями, як Cisco, NetАpp і EMC, було створено якісний продукт з максимально можливою автоматизацією інфраструктури. VoliaCloud є рішенням vSphere від компанії VMware − визнаного лідера у сфері розробки програмного забезпечення для віртуалізації серверів.

Довідка
ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, що надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD й інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру.
Дата-центр ВОЛЯ − підрозділ компанії ВОЛЯ, який займається наданням хостингу серверів (апаратний хостинг, сollocation/колокейшн, виділений сервер (dedicated), віртуальний сервер (VPS, VDS), хмарна ІТ-інфраструктура VoliaCLOUD) − розміщенням серверів на спеціально обладнаному технічному майданчику і підключенням їх до мережі Інтернет. Параметри мікроклімату відповідають вимогам стандарту для дата-центрів TIA/EIA-942, надійність електропостачання − I категорії, використовується кілька незалежних вводів електроживлення. На випадок відмови подання електроживлення на майданчику передбачено резервну дизельну електростанцію потужністю 1,1 МВА.
VoliaCloud − хмарна ІТ-інфраструктура, яку можна гнучко конфігурувати з урахуванням потреб бізнесу. За допомогою VoliaCloud у віртуальному просторі можна розмістити від одного до цілого пулу серверів. Надає повний і прозорий контроль над своєю ІТ-інфраструктурою, без додаткових капітальних витрат.

Похожие пресс-релизы