pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ян Ванденплас з Бельгії став переможцем Міжнародного конкурсу барменів World Draught Master-2015 від Stella Artois

27 червня відбувся фінал Stella Artois World Draught Masters – конкурсу, у якому учасники з різних країн світу змагаються у майстерності виконання унікальних «9 золотих правил наливу» пива Stella Artois. Переможцем 18-го Міжнародного конкурсу барменів, який цього року проходив в Лондоні, став бельгієць Ян Ванденплас.

Оскільки цього року бренд став спонсором Вімблдонського турніру з тенісу, змагання проходило на майданчику, оформленому в тенісному стилі.

Ян здобув перемогу над своїм найближчим конкурентом Лорі Марі Уолліс з Нової Зеландії та отримав титул завдяки своєму винятковому артистизму, презентаційним навичкам і техніці подачі пивного келиха. Як переможець Міжнародного конкурсу барменів World Draught Masters-2015 Ванденплас стане офіційним послом бренду Stella Artois. Він подорожуватиме світом із брендом, навчаючи мистецтву ідеального наливу пива Stella Artois.

Як офіційний пивний спонсор Вімблдону з 2014 року, Stella Artois черпає натхнення у прагненні до досконалості і увазі до деталей, притаманних членам Вімблдонського клубу. Саме завдяки цим якостям Вімблдонський турнір багато років залишається неповторною подією для гравців та глядачів. Це ж прагнення до досконалості спонукало бренд Stella Artois провести конкурс і відзначити справжніх майстрів «9 золотих правил наливу».

«Як і учасники Вімблдонського турніру, Stella Artois визнає важливість досвіду, точності та прагнення до досконалості. Ян вирізнявся серед решти конкурентів своїм артистизмом і досконалістю дій при виконанні «9 золотих правил наливу», від ополіскування келиха до подачі пива клієнту. Ми щиро раді привітати його в сім'ї Stella Artois», – сказав Томас Граззіні, бренд-директор Stella Artois.
Ян Ванденплас був обраний групою суддів-експертів, серед яких – переможець минулорічного конкурсу Марджолейн Джеуенс і головний пивовар Stella Artois – Пол ван де Валле. Судді зійшлися у думці, що Ян з Бельгії значно перевершив конкурентів, демонструючи видатний рівень майстерності. «9 золотих правил наливу» вимагають майстерного володіння декількома навичками та здібність продемонструвати їх під час змагання глядачам та суддям.

Легендарне бельгійське пиво традиційно подається в унікальних келихах, які підкреслюють смакові особливості кожного сорту пива. Для Stella Artois це келих типу «чаша». Для дотримання «9 золотих правил наливу» пива важливі всі елементи будови чаші: вигини келиха, його ніжка і характерний золотий обідок. Дотримання ритуалу дозволяє найповніше насолодитися неповторним смаком Stella Artois.

Нагадаємо, бельгійські «9 золотих правил наливу» пива – ритмічна, складна послідовність наступних дій:
1. Келих має бути чистим, мокрим та холодним. Теплий келих «забирає» у пива мінімум 2 градуси.
2. Кран відкривається одним рухом. У першій краплі забагато піни, тому вона не повинна потрапити в келих.
3. Щоб отримати гарну піну, келих слід тримати суворо під кутом 45 градусів.
4. Задля утворення пишної пінної шапки пива необхідно вирівняти та плавно опустити келих.
5. Кран закривається одним швидким рухом. В останній краплі багато піни, тому вона не має потрапити в келих.
6. Надлишок піни зрізається спеціальним ножем. При зрізанні створюється плівка поверхневого натягу, яка перешкоджає виходу газу з пива.
7. Правильна висота пінної шапки приблизно дорівнює двом пальцям та становить близько 3 см.
8. Бармен обполіскує дно та краї келиха, щоби його було зручно тримати.
9. Під час подачі пива на ніжку келиха вдягається спеціальний краплевловлювач, і келих з пивом ставиться на чисту підставку. При цьому логотип має бути обернений до споживача.
Інформаційна довідка:

Stella Artois є частиною бельгійської традиції пивоваріння, створеної в 1366 році. Це бельгійське пиво №1 у світі. Воно представлено у більш ніж 80 країнах. Stella Artois – пиво низового бродіння, світле пльзінске. Воно втамовує спрагу, має середній солодовий запах та післясмак з легкою кислинкою, даруючи багатий смак та натяк на гіркоту. Stella Artois найкраще подавати при температурі +3-5°C в унікальному келиху Stella Artois відповідно до 9-крокового ритуалу розливу, щоб гарантувати ідеальне враження від цього золотого стандарту пива. Відвідайте сайт www.stellaartois.com для отримання додаткової інформації.

ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Похожие пресс-релизы