pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На канали «ВОЛЯ Cine+» виходить сучасне українське кіно

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ почала співпрацю з відомим дуетом представників жанрового українського кіно − режисерами-новаторами Дмитром Томашпольським та Оленою Дем'яненко. Першим кроком партнерства стане прем'єра на каналі «ВОЛЯ Cine+ MIX» іскрометної комедії «F 63.9 Хвороба кохання», яка відбудеться 11 липня 2015 року о 21:00.
− На початку року ми уклали договори з українськими студіями й отримали можливість показувати на своїх кіноканалах «ВОЛЯ Cine+» вітчизняну класику. Це був перший крок у рамках нашої програми підтримки українського кінематографу. Наступний етап − відкриття нашим глядачам світу сучасного вітчизняного кіно. Нас зацікавила творчість із тандемом Дмитра Томашпольського та Олени Дем'яненко. Ми раді, що українське кіно живе, і, навіть більше, його справді цікаво дивитися! − говорить директор із маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.
«F 63.9 Хвороба кохання» − лірично-романтична комедія про любов лікаря-венеролога і космонавта, яка вийшла у прокат в 2014 році. Фільм створено кінокомпаніями «Гагарін медіа» (Україна) і Simposiom (Франція) за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
− Мені подобається те, що ВОЛЯ робить в Україні. Мене приваблює її бажання розвивати українське кіно, а також сміливість і новаторство у створенні власного контенту. Упевнений, що багато видатних українських режисерів будуть раді співпраці з цією компанією, яка робить успіхи в платному телебаченні. Адже у цього продукту дуже розумна і вимоглива аудиторія, здатна самостійно робити свій вибір − що дивитися, а що ні, створюючи таким чином нормальні умови для здорової конкуренції між українськими творцями кіноконтенту. Можна сказати, що саме платне телебачення є каталізатором української кіноіндустрії. Я радий, що наша з Оленою робота буде однією з перших сучасних українських кінострічок, які покажуть на каналах «ВОЛЯ Cine+», − зазначив керівник студії кінокомпанії «Гагарін медіа» режисер Дмитро Томашпольський.
Про запуск програми підтримки українського кіно ВОЛЯ оголосила на початку 2015 року. В ефірі групи каналів «ВОЛЯ Cine+» і в онлайн-кінотеатрі «ВОЛЯ Сінема» з'явилися найкращі художні й мультиплікаційні фільми українського виробництва. Компанія також заявила про готовність замовляти ексклюзивні кінопроекти для власних каналів.

Довідка
ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів

Похожие пресс-релизы