pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ВОЛЯ розширює аудиторію преміального кіноканалу «ВОЛЯ CINE+ MIX»

31 липня 2015 року, напередодні першої річниці запуску групи каналів «ВОЛЯ CINE+», лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ відкриває широкому колу абонентів доступ до ексклюзивного кіноканалу «ВОЛЯ CINE+ MIX». Дивитися його будуть київські передплатники цифрових пакетів телепрограм починаючи зі «Стартового», а також абоненти аналогового телебачення в регіонах.
«ВОЛЯ CINE+ MIX», який пропонує фільми, серіали і документальні проекти виробництва України та інших країн СНД, став основним майданчиком для реалізації компанією програми підтримки українського кіно. Так, на початку 2015 року тут відкрилися дві тематичні рубрики з класичними стрічками вітчизняних кіностудій – «Година українського кіно» і «Час української анімації». А вже в липні канал почав надавати свій прайм-тайм українським фільмам, випущеним останніми роками.
– «ВОЛЯ CINE+ MIX» першим серед наших телеканалів набрав значну аудиторію телеглядачів і посів лідерські позиції в телеперегляді. Причина такої популярності – у духовній близькості кінопродукту телеглядачеві. Саме тому ми пропонуємо на телеканалі сучасне і класичне українське кіно. Ми впевнені, що «ВОЛЯ CINE+ MIX» допоможе нашому глядачеві пишатися вітчизняним кіно. До того ж за останні три роки в країні було знято понад 50 фільмів, про які мало хто знає. Ми постараємося, щоб всі вони з'явилися на «ВОЛЯ CINE+ MIX». Сподіваємося, телеканал стане мостом між творцями сучасної вітчизняної кінокультури і глядачами. Цей діалог давно назрів, він потрібен обом сторонам. І ми віримо, що він здійсниться, – зазначила директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.
«ВОЛЯ CINE+ MIX» входить до п'ятірки власних кіноканалів ВОЛІ – «ВОЛЯ CINE+ HIT HD», «ВОЛЯ CINE+ HD», «ВОЛЯ CINE+», «ВОЛЯ CINE+ LEGEND», «ВОЛЯ CINE+ MIX», – які компанія запустила в серпні 2014 року. Дивитися їх можна в регулярних і додаткових пакетах «ВОЛЯ CINE+», «ВОЛЯ CINE+ VIP» (цифрове телебачення), Power Time, «Оптимальний HD», «ВОЛЯ HD» і «Преміальний HD».

Похожие пресс-релизы