pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Як відпочити на День Незалежності

Цього року на День Незалежності на українців чекає 3 вихідних дні. Які варіанти відпочинку пропонують в інтернеті – вивчили в OLX.

Найпопулярніші напрямки – берег Чорного моря й Карпати. Серед морських курортів пропонують Одесу, Затоку Рибаковку, Залізний Порт, Лазурне, Скадовськ. Спекотний сезон та ажіотаж на свято вплинули на ціну путівок. Тому пляжний відпочинок обійдеться дещо дорожче, ніж в інший сезон. Жителям Житомира, наприклад, пропонують відпочинок біля моря в Затоці за 850 грн. на добу в номері зі зручностями. А за номер без зручностей просять 600 грн. на добу з людини. Для київських туристів ціни ще вищі – 950 грн. за номер без зручностей, і 1250 грн. з особи за номер зі зручностями.

Лінивий відпочинок на пляжі можна сумістити з пізнавальними екскурсіями. Зупинившись у готелі в Затоці, можна відвідувати пам’ятки неподалік – центр культур вина Шабо, місто Вилково, Білгород-Дністровську фортецю. Така 3-денна подорож обійдеться від 1300 грн. на особу.

Одеса, як ніколи раніше, популярна серед українських туристів. Тут і море, і гарні культурні пам’ятки, і розваги для молоді. На День Незалежності туристів кличуть у спеціальний тур. Якщо виїжджати із Запоріжжя, то вартість такої подорожі буде стартувати від 980 грн. з особи на 3 дні. У програмі – різноманітні тематичні екскурсії, відвідування одеських катакомб, візит до Одеської кіностудії.

У Карпати можна поїхати як організовано – з туристичною фірмою, так і приєднавшись до групи однодумців: на OLX достатньо оголошень про пошук попутників. 4-денний тур до Карпат можна придбати за 1277 грн. (виїзд з Києва). Туристам обіцяють відвідування Солотвино, можливість піднятися на Говерлу, прогулянки живописними карпатськими полонинами, екскурсії Прикарпаттям.

Самостійні туристи готують маршрут незалежно, і шукають попутників. Можна знайти різні пропозиції й приєднатися як до групи професіоналів, так і до команди новачків. 5-деннний похід з урахуванням проїзду обійдеться приблизно в 1200-1400 грн.

Закарпаття з його замками, чанами й вином також готове до зустрічі туристів. Вартість турів, залежно від програми, - до 2 тис. грн.

Львів не перестає приваблювати охочих культурно відпочити. Туристам пропонують як 1-денні поїздки з екскурсією містом, так і тури на декілька днів з відвідуванням львівських замків.

Останнім часом туристам стало цікаве ще одне західноукраїнське місто – Чернівці. Багата історія міста й красоти буковинського краю манять туристів поближче познайомитися з регіоном.

Відпочинок на Шацьких озерах на святкові вихідні обійдеться від 1100 грн. Туристам пропонують купання в чистих озерах карстового походження, прекрасну рибалку, піші походи екологічними стежками, кінні прогулянки, сплави на байдарках, велосипедні екскурсії.

Кому по душі активний відпочинок та екстрим – можна звернути увагу на рафтинг по гірській ріці Черемош, підкорення гірських вершин, сплави на байдарках.

Є пропозиції і для любителів спокійного душевного відпочинку. Киянам, наприклад, пропонують «душевний weekend» у Лісовій Бучі, з можливістю перегляду творчих фільмів, уроками медитації, розвиваючими майстер-класами, прогулянками в парку. Вартість такого 2-денного відпочинку приблизно складе 1200-1300 грн. і буде залежати від вибраного готелю та кількості чоловік у групі.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 8 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, квітень 2015 року) і в десятку найпопулярніших сайтів оголошень світу (Similarweb http://www.similarweb.com/category/shopping/classifieds). Кожен четвертий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Похожие пресс-релизы