pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Три головні прем’єри осені: нові та ексклюзивні сорти бельгійського пива Leffe тепер в Україні

Представник найбільшої у світі пивоварної компанії Анхойзер-Буш ІнБев – компанія САН ІнБев Україна – тепер імпортує до України три нових ексклюзивних сорти бельгійського пива Leffe. Leffe Ruby, Leffe Nectar та Leffe Vieille Cuvee – це оригінальна варіація класичного абатського Leffe на тему осінньої палітри квітів, запахів та смаків.

Нагадаємо, що Leffe – традиційне бельгійське пиво з високою щільністю та високим вмістом алкоголю. Від початку його варили монахи в абатствах, а перша згадка про Leffe датується 1240 роком.

Нові сорти цієї марки набули більш м’якого смаку. Так, Leffe Ruby – це пиво червоного кольору з нотками червоних лісових ягід із вмістом алкоголю 5%. Leffe Nectar – світле пиво з ароматом меду та яскравим післясмаком, а Leffe Vieille Cuvee – це міцне пиво із 8,2% алкоголю, яке пахне солодом і сушеними фруктами.

Якнайкраще смак нових сортів Leffe розкривається у тандемі з правильною закускою. Наприклад, Leffe Ruby ідеально поєднується із блакитними сирами, шинкою та динею. Leffe Nectar заграє новими барвами, якщо під нього з’їсти трохи фуа-гра на скибочці пряного хліба чи теплого козиного сиру на тості. Тоді як міцніший Leffe Vieille Cuvee стане чудовим напоєм для ситної вечері із каре ягняти.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Похожие пресс-релизы