pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Зустрічайте пиво Stella Artois у скляних пляшках об’ємом 0,75 л

Лідер українського пивоварного ринку, компанія САН ІнБев Україна, розширює лінійку пива Stella Artois в Україні. У вересні на Харківському відділенні компанії розпочався налив бельгійського пива у нову скляну пляшку об’ємом 0,75 літра.

Для запуску українського виробництва Stella Artois у новому об’ємі було переобладнано лінію наливу, розширено конвеєри та перебудовано заводський склад. Таким чином, на сьогоднішній день асортимент тари, у якій Stella Artois випускається в Україні, включає: скляну пляшку 0, 75 л, 0,5 л і 0,33 л; банку 0,5 л; а також кег 30 л і кег 50 л.

Зазначимо, що до рішення розливати пиво в тару нового об’єму виробника спонукали побажання українських споживачів.
«Дослідження побажань споживачів підштовхнуло нас до думки, що такий об’єм пляшок найзручніший. Адже для багатьох цінителів пива 0,5 л – це замало, а дві пляшки – вже забагато. Ми ж пропонуємо «золоту середину» – 0,75 л», – пояснює Дар’я Селінна, старший бренд-менеджер ТМ Stella Artois, компанії САН ІнБев Україна.

Stella Artois – це легке пиво класу супер-преміум, яке є частиною бельгійської традиції пивоваріння, закладеної у 1366 році. Сьогодні бельгійське пиво №1 у світі продається в понад 80 країнах. Світле пльзенське пиво Stella чудово вгамовує спрагу, має середній солодовий аромат та післясмак із легкою кислинкою, даруючи багатий смак та натяк на гіркоту. Найкраще подавати Stella Artois при температурі +3-5 °C в унікальному Бокалі Stella Artois відповідно до «9 золотих правил» наливу, які гарантують незабутні враження від класичного бельгійського пива.

Інформаційна довідка:

ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Похожие пресс-релизы