pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Сорочинський», «Грюн Вальд» та «Дитячий» отримали золото та Гран-Прі від Національної асоціації молочників України

У серпні 2015 року компанія «Клуб сиру» взяла участь у професійному дегустаційному конкурсі з оцінки якості молочних продуктів. Організатором конкурсу виступала Національна асоціація молочників «Укрмолпром».

«Клуб сиру» представила сири, що виготовляються за власною рецептурою та мають цікавий букет смаків: «Сорочинський», «Грюн Вальд» з пажитником і «Дитячий».

Дегустаційна комісія конкурсу оголосила тріумфальні результати: сири «Сорочинський» та «Дитячий» отримали золото в своїй категорії, а сир «ГрюнВадьд» з пажитником став володарем найвищої нагороди – Гран-Прі.

-Такі високі результати наша компанія демонструє завдяки традиційно високому технологічному рівню виробництва, що забезпечує якість і безпеку готової продукції, а також злагодженій та професійній роботі усієї команди спеціалістів, що є ще однією доброю та багаторічною традицією «Клубу сиру», – зазначає Козаченко Ольга Борисівна керівник відділу нових технологій, стандартизації та сертифікації Компанії «Клуб Сиру»

ТМ «Клуб сиру» - це традиції, об’єднані смаком!

Інформаційна довідка
Конкурс проводився в рамках заходів головних виставок харчової промисловості України INPRODMASH & UPAKOVKA з метою виявлення виробників, які забезпечують випуск високоякісної молочної продукції. Оцінка якості зразків продукції, поданих на дегустацію, проводилася Центральною галузевою дегустаційною комісією в складі представників Мінагрополітики, МОЗ, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, Укрмолпрому, Інституту продовольчих ресурсів НААН, представників передових молокопереробних підприємств.

Офіційний сайт компанії «Клуб сиру» - http://www.cheeseclub.ua/

Похожие пресс-релизы