pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Другий Київський міжнародний економічний форум отримав широку підтримку з боку бізнесу, НКО та ЗМI

Партнерами Форуму стали відомі міжнародні компанії, впливові некомерційні організації та 16 українських засобів масової інформації.

Статус партнерів другого Київського міжнародного економічного форуму (КМЕФ), що відбудеться в столиці 8 жовтня 2015 року, отримала ціла низка впливових компаній, авторитетних некомерційних організацій та ЗМІ. Широка підтримка відбиває нагальність проблеми пошуку ефективних інструментів економічного зростання України, якiй буде присвячений Форум.

Генеральним партнером КМЕФ-2015 став Фонд Василя Хмельницького K.Fund. Фонд було створено для підтримки проектів у сфері освіти та економіки. Його мета — відкривати мешканцям України доступ до сучасної освіти, забезпечувати нові можливості для особистого та професійного зростання.

З боку бізнесу партнерами Форуму стали такі відомі компанії, як Intel, Cisco (обидві — другий рік поспіль), «Делойт», Iнтерпайп, міжнародна юридична компанія «Александров та партнери» та інноваційний парк BIONIC Hill.

Статус партнерів Форуму також отримали п'ять некомерційних організацій: Благодійний Фонд Богдана Гаврилишина, Американська торгівельна палата, Європейська бізнес-асоціація, U.S.-Ukraine Business Council та CEO Club Ukraine.

Форум має широкомасштабну підтримку з боку українських засобів масової інформації: статус медіапартнерів Форуму отримали шістнадцять ЗМІ.

З телеканалів КМЕФ–2015 підтримали «5 канал» та «Перший діловий», з радіостанцій — Радіо «24» та Радио Вести.
Інформаційну підтримку Форуму також надає ціла низка друкованих та онлайнових ЗМІ:
• Тижневик БІЗНЕС
• Інформаційно-аналітичний журнал Вісник. Право знати все про податки і збори
• Портал Дело.ua
• Інформаційне агентство Інтерфакс-Україна
• Інформаційне агентство ЛIГАБiзнесIнформ
• Правовий портал ЛІГА:ЗАКОН
• Інтернет-видання Обозреватель
• Інформаційний портал ФАКТИ
• Журнал Український тиждень
• Сайт Companion.ua
• Портал Hubs
• Інвестиційний портал InVenture

PR-партнером Форуму виступає агенція суттєвих комунікацій O2PR.

Програма другого Київського міжнародного економічного форуму складатиметься з пленарного засідання та 11 панельних дискусій. У Форумі братимуть участь кілька десятків авторитетних іноземних та українських спікерів: відомі економісти й реформатори, представники великих міжнародних компаній, громадські діячі, члени Кабінету Міністрів та депутати Верховної Ради України тощо.

Реєстрацію на КМЕФ-2015 вже відкрито. Стежте за новинами на сайті Форуму та на офіційній сторінці у Facebook.

Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, KIEF) — постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, запозичення кращого світового досвіду, створення «дорожньої карти» розвитку та сприяння конвертації ідей у реальні дії.

Перший KIEF відбувся 2 жовтня 2014 року за участі більше 50 експертів, 120 представників міжнародних і національних ЗМІ та 550 учасників.
www.forumkyiv.org

Дискусійний клуб «КОЛО» — спільнота представників середнього бізнесу, державних управлінців, учених, експертів, діячів культури та журналістів, які реалізують спрямовані на соціально-економічний розвиток України ініціативи.
koloclub.org

Асоціація «Інноваційний розвиток України» об’єднує провідні міжнародні та національні компанії у сфері високих технологій, освіти й науки, інформаційних технологій, машинобудування, мікроелектроніки, енергоефективності. Місією асоціації є створення умов для високотехнологічного бізнесу в Україні.
uaid.com.ua

Похожие пресс-релизы