pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Понад 55 тисяч українців обрали для себе Інтерактивне TV від Укртелекому

Інноваційна послуга – Інтерактивне TV – стає все більш популярною серед українців

Національний оператор Укртелеком намагається зробити свої послуги максимально корисними для клієнтів. Так, для користувачів фіксованої телефонії та інтернету у липні минулого року була запропонована додаткова послуга – Інтерактивне TV. З моменту запуску сервісу кількість її абонентів постійно зростає, а вже на початок жовтня 2015 року перевищила позначку у 56 тисяч. Цікаво, що лише за третій квартал кількість користувачів зросла більш ніж на 10 тисяч. При цьому лідерами з підключень є Київська, Запорізька, Дніпропетровська, Вінницька та Львівська області.

«Протягом понад року існування Інтерактивного TV сервіс практично щомісячно оновлюється: збільшується асортимент телеканалів та фільмів, зокрема у HD якості, розширюється географія його надання, додаються нові розділи та багато іншого, – підкреслює Денис Захаренко, Директор з розвитку масового сегменту ПАТ «Укртелеком». – У цілому ми постійно підвищуємо корисність цієї послуги, прислухаючись до побажань клієнтів».

Нагадаємо, що до кінця року діє акційна пропозиція підключення цього сервісу – лише за 39 грн./міс. клієнт отримує можливість переглядати понад 100 каналів, а також 10 000 фільмів, серіалів, шоу.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів у межах Інтерактивного TV можна на сайті: www.ukrtelecom.ua/tv

Вартість підключення послуг Інтерактивне TV та Інтернету від Укртелекому становить 2,40 грн. Для використання послуги Інтерактивне TV також необхідна TV-приставка, яка коштує 1 грн. Оформити підключення послуг за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Детальну інформацію про послуги та акційні умови їх підключення можна дізнатися на корпоративному сайті Укртелекому або в Контакт-центрі за номером 0 800 506 800 (безкоштовно у межах країни з номерів українських операторів).

Послуга «Інтерактивне TV» надається ТОВ «Діджітал Скрінз» (ТМ “OLL TV”) за підтримки ПАТ «Укртелеком».

Похожие пресс-релизы