pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Фармацевтична компанія «ФАРМПЛАНЕТА» виводить на український ринок новий засіб - ЛІПІНЕТ™

Як відомо, підвищений рівень холестерину в крові та інші прояви порушень ліпідного обміну є фактором ризику та однією з причин розвитку хвороб серцево-судинної системи.
Взагалі холестерин виконує важливу роль у забезпеченні процесів життєдіяльності організму, оскільки бере участь у різних біохімічних процесах організму. Так, за його участю відбувається синтез вітаміну D, стероїдних гормонів кори наднирників, жіночих і чоловічих статевих гормонів, відбувається транспорт речовин через клітинні мембрани.
В організмі здорової людини вміст холестерину у крові зазвичай підтримується на певному постійному рівні. Але при дії шкідливих факторів – генетичній схильності, тривалому порушенні режиму харчування, внаслідок зловживання алкоголем та при деяких хронічних захворюваннях і вікових змінах гормонального фону організму відбувається порушення ліпідного обміну з підвищенням рівня холестерину у крові. Надлишковий холестерин може утворювати атеросклеротичні бляшки на судинній стінці, зменшуючи просвіт артерій і знижуючи їх еластичність, що перешкоджає нормальному кровообігу в життєво важливих органах та системах організму. Таким чином,підвищення рівня холестерину є важливим фактором розвитку системного атеросклерозу, який вражає всю судинну систему.
Основними проявами атеросклеротичного ураження є стенокардія та серцева недостатність, чутливість до холоду та біль в кінцівках, послаблення пам’яті та зниження інтелекту та інші.
Для підтримання нормального рівня холестерину і ліпідного обміну слід скоротити споживання продуктів з високим вмістом холестерину, але при знаних порушеннях лікарі рекомендують приймати спеціальні препарати, що містять статини – речовини, що знижують рівень холестерину. Сьогодні статини є однією з найбільш поширених груп лікарських засобів у всьому світі, але при тривалому застосуванні вони доволі часто викликають побічні ефекти. Внаслідок цього актуальною є проблема пошуку нових, ефективних та безпечних засобів для підтримання нормального рівня холестерину.
Фармацевтична компанія «ФАРМПЛАНЕТА» в листопаді 2015 року виводить на український ринок новий натуральний засіб для підтримки нормального рівня холестерину ЛІПІНЕТ™, розроблений компанією SANWEZZA LAB GmbH (Австрія) та вироблений компанією «НОВАЛІК-ФАРМ». До складу продукту входить Червоний дріжджовий рис, який ще у давні часи вживали в їжу для захисту від хвороб серця та для подовження життя, а також полі ненасичені жирні кислоти ОМЕГА-3, які є незамінними для повноцінної життєдіяльності.
ЛІПІНЕТ™ - інноваційний засіб, основними перевагами якого є:
1. поєднання стандартизованого екстракту Червоного дріжджового рису з високим вмістом натурального ловастатину (4%) та ОМЕГА-3 жирних кислот – двох найбільш потужних природних гіполіпідемічних засобів для безпечної підтримки рівня холестерину;
2. використання інноваційної форми ОМЕГА-3 жирних кислот у вигляді мікрокапсул (виробництва БАСФ, Німеччина), що сприяє кращому збереженню властивостей сировини та її засвоєнню організмом;
3. високий рівень безпеки у порівнянні з іншими статинами, що зумовлений натуральним походженням продукту;
4. комплексний вплив на ліпідний обмін з нормалізацією рівня холестерину і зменшенням запалення в стінках судин, що попереджає розвиток атеросклерозу та судинних катастроф (інфарктів та інсультів).

Здатність екстракту Червоного дріжджового рису знижувати рівень холестерину в крові обумовлена, головним чином, наявністю в його складі натурального ловастатину (монаколина). На відміну від хімічних статинів, червоний рис сприймається організмом, як здорова їжа: він добре переноситься і не має побічних ефектів.
ОМЕГА-3 жирні кислоти, які отримують з морських риб, теж запобігають розвитку атеросклерозу та інших захворювань. ОМЕГА-3 жирні кислоти є структурною речовиною для мозку і сітківки ока, забезпечують вироблення протизапальних простагландинів, беруть участь у підтримці балансу ліпідів та поліпшують функцію імунної системи.
ЛІПІНЕТ™ рекомендується для поліпшення ліпідного обміну, підтримки нормального рівня холестерину в крові і функціонального стану серцево-судинної системи, а також для попередження атеросклерозу, захворювань серця і судин та їх ускладнень (інфарктів та інсультів).

Компанія «Фармпланета» – експерт на фармацевтичному ринку, національна сервісна компанія, що надає повний комплекс послуг: дистрибуція лікарських засобів, реєстрація, логістика, маркетинг і просування, виробів медичного призначення, косметики, біологічно активних добавок. Входить до ТОП-5 лідерів - дистриб'юторів фармацевтичного ринку України. Серед партнерів компанії понад 300 великих виробників. «Фармпланета» просуває власні бренди: «Сітопростат», «Гепаназе», «Декліманс», «Сайленор», «Апіпропосол» та є офіційним дистриб'ютором продукції стратегічного українського партнера «Новалік-Фарм» - препаратів «ДрайВір», «Трибустим», «Венода», «Бета-Імун», «Картіліум». «Фармпланета» також є офіційним дистриб'ютором продукції низки зарубіжних виробників: препаратів «Алфлутоп», «Кармінативум Бебінос», «Дентинокс-Гель», «Мікожинакс», «Галавіт», «Фоліо», «Неокаріпазім-400», «Інфасурф», «Арпефлю», «ГелоМиртол», «ГелоМиртол Форте», «Куравіск», «Прогепар», «Супрафлекс», засоби по догляду за шкірою Sebamed («Себамед»).
«Новалік-Фарм» - сучасне фармацевтичне підприємство, що спеціалізується на розробці та виробництві інноваційної і в той же час доступної для споживачів фармацевтичної продукції: лікарських препаратів, біологічно активних добавок, косметичних і гігієнічних засобів. Серед продукції власного виробництва, препарати для чоловічого здоров'я «Трибустим», препарат для суглобів «Картіліум», «Драйвір» - засіб при герметичних ураженнях, натуральний венотонік «Венода» та імуномодулятор «Бета-Імун».
SANWEZZA LAB (Австрія) – європейська фармацевтична компанія, яка спеціалізується на пошуку, розробці та виробництві сучасних ефективних фармацевтичних продуктів – лікарських засобів, дієтичних добавок, косметичних і гігієнічних засобів, виробів медичного призначення, пропонованих для населення різних країн на всіх континентах.

За детальною інформацією звертайтесь в прес-службу компанії «Фармпланета»:
http://www.pharmplanet.com.ua, [email protected], [email protected]

Похожие пресс-релизы