pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відкритий лист Асоціації підприємств авіаційної галузі до Прем’єр-міністра України А. П. Яценюка

Шановний Арсенію Петровичу!

Нещодавно завершився Відкритий конкурс на посаду директора державного аеропорту «Бориспіль», де, з поміж 17 претендентів, перемогу здобув Ю.І. Солончук.

Асоціація підприємств авіаційної галузі України підтримує рішення Номінаційного комітету КМУ та вважає Ю. І. Солончука гідним зайняти посаду генерального директора ДМА «Бориспіль» з наступних причин:
1. Юрій Іванович Солончук має досвід державного управління в авіаційному транспорті України, управління безпекою авіації та персональної відповідальності за життя людей.
2. Претендент на посаду добре обізнаний з системою функціонування ДМА «Бориспіль», знає персонал цього підприємства, сильні та слабкі сторони діяльності.
3. Не має особистих бізнес-інтересів та зв’язків із власниками авіаційних бізнесів – членами фінансово-промислових груп, та здатен створити конкурентне середовище на головному інфраструктурному авіаційному об’єкті України.
4. Забезпечить сталий розвиток підприємства та чітку політику європейської інтеграції авіаційного транспорту України.

Просимо Вас, шановний Арсенію Петровичу, підтримати кандидатуру Юрія Івановича Солончука на посаду генерального директора ДМА «Бориспіль» та підписати відповідне розпорядження КМУ.

Дякуємо за підтримку цивільної авіації України!

З повагою,
за дорученням членів Асоціації, Голова Асоціації М. О. Марченко

Похожие пресс-релизы